muka po suglasju / Trzavice u Vladi: sastalo se Predsjedništvo HDZ-a, nijedna strana ne popušta

Za Vladu HDZ-a i HNS-a ovo je najveći test. Ne popušta ni jedna strana, barem u izjavama za javnost. Sastalo se Predsjedništvo HDZ-a

6.4.2018.
18:46
VOYO logo

Nije obrazovna reforma jedina oko koje se premijer Andrej Plenković muči sa suglasjem u Vladi i stranci. HDZ nije jedinstven oko Istanbulske konvencije  - kako otpočetka tako i sada, i u samom vrhu stranke i među samim saborskim zastupnicima.

Ono što je premijer sada ponavljao jest već ono što već dobro znamo. Pohvalio se županijskim organizacijama koje daju potporu Istanbulskoj konvenciji i u ovim trenucima u zagrebačkoj organizaciji traje jedan takav sastanak. Znamo da tamo također ima isto neistomišljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada govorimo o samom vrhu stranke, politički tajnik Davor Ivo Stier od samog je starta vrlo jasan u tom svom stavu, a danas je uoči samog predsjedništva došao s pomno pripremljenom i znakovitom izjavom. Pitali smo ga nekoliko puta misli li u tome što priča na samog premijera na što je izbjegao odgovoriti, ali nakon sjednice odgovorio mu je sam premijer i to poprilično ironično.

Pogledajte više u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo