Tromblonu Grad Zagreb zabranio postaviti šatore

4.4.2011.
13:32
VOYO logo

Prosvjed Udruge ratnika hrvatskog obrambenog rata, čiji su članovi danas trebali podići šatore ispred Ministarstva branitelja, neće biti održan. Razlog neodržavanja prosvjeda "leži" u Gradu Zagrebu, čiji Ured za komunalne poslove Udruzi nije dao odobrenje za podizanje šatora.

"Kada smo prosvjed prijavili MUP-u, oni su nas zbog podizanja velikog broja šatora usmjerili na Grad, a ondje nam dozvolu nisu izdali, nego su nam rekli da šatore podignemo na nekom stadionu. Pokušao sam im objasniti da to onda ne bi imalo svrhe, no nisam im uspio promijeniti mišljenje", kazao je predsjednik Udruge Petar Janjić Tromblon, ističući kako im je sada jedina mogućnost putem medija utjecati na Ministarstvo da odradi posao koji nije odradilo, zbog čega su se i odlučili na prosvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sam ja osobno u prošloj godini u Ministarstvu bio 40 puta i to se može vidjeti po papirima koje svatko potpisuje na ulazu u zgradu. Išao sam tamo i s jednim braniteljem iz Sinja koji je danas želio prosvjedovati. Čovjek je to koji ima devetero djece i kojem Udruga gradi kuću, a kojem je Ministarstvo obećalo pomoć, no do danas mu nisu pomogli", opisuje Janjić. Podsjeća da Ministarstvo nije riješilo nijedan problem na koji su im ukazivali iz Udruge ratnika hrvatskog obrambenog rata.

Podsjeća da diljem Hrvatske ima puno branitelja koji žive na rubu egzistencije i kojima treba pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201103290396006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo