TRI I POL MJESECA NAKON POTRESA, ZIDOVI ZAGREBAČKIH ZGRADA SE I DALJE URUŠAVAJU: / 'Nisam baš strašljiva, ali nije mi svejedno. Sve se puno više trese'

Image
Foto: Facebook

Vlasnici stana jedne zgrade u Draškovićevoj ulici su se tijekom vikenda urušili zidovi u sobi, a ona za sve krivi ZET-ove tramvaje koji su tek pušteni u promet i nezapočetu sanaciju objekta

7.7.2020.
19:39
Facebook
VOYO logo

Tri i pol mjeseca nakon što je snažni potres od 5,5 stupnjeva po Richterovoj ljestvici uzdrmao Zagreb, njegovi stanovnici i dalje trpe posljedice. Društvenim mrežama se šire fotografije jednog stana u Draškovićevoj ulici u samom centru grada. Vlasnica tvrdi da su joj se zidovi urušili prošlog vikenda.

"Nisam ulazila u sobu nakon što mi je kćer otišla na more. Nisam baš strašljiva osoba, ali nije mi svejedno. Sve se puno više trese nego prije potresa", rekla je vlasnica stana za Dnevnik.hr i za sve okrivila tramvaje koji su prošloga tjedna pušteni u promet tom ulicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je to od vibracija prouzrokovanih prometom i prokletim žicama ZET-ovim koje su zakačene na zidove naših kuća", navodi i opisuje da se vezivo iz zidova starih više od 100 godine s vremenom pretvorilo u pijesak.

Na njenoj zgradi je žuta naljepnica, a stanarima je rečeno da su potrebne hitne intervencije. "Koje? Čije? Kada?", pita se vlasnica stana, jer joj to dosad nitko nije objasnio, a još manje se potrudio poduzeti bilo što oko sanacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo