Najslasniji show RTL-a /

'Tri, dva, jedan - peci!' započinje treću potragu za najboljim amatersko-slastičarskim parom u Hrvatskoj

Image

U ovo predbožićno vrijeme sve će slatkoljupce razveseliti vijest da večeras u 20:15h na male ekrane stiže nova sezona showa 'Tri, dva, jedan – peci!'

12.12.2016.
15:30
VOYO logo

Osim što izaziva zazubice, ovaj najslasniji show RTL-a će kroz 9 epizoda zabaviti, educirati te natjerati i kandidate i gledatelje da zapišu recepte za ponajbolje tradicionalne i svjetski poznate slastice!

Nakon vrlo uspješne dvije sezone, popularni slastičarsko-natjecateljski show 'Tri, dva, jedan – peci!' započinje treću potragu za najboljim amatersko-slastičarskim parom Hrvatske. Deset parova slastičara amatera proći će kroz brojne kulinarske izazove kojima će se testirati njihova vještina i kreativnost u pečenju slastica. Za izradu primamljivih recepata i kreativnih zadataka bit će zasluženi članovi žirija – Žakline Troskot, Tomislav Špiček i Tea Mamut, a voditeljica Sanja Doležal bodrit će natjecatelje u bitci za novčanu nagradu od 50 tisuća kuna i laskavu titulu naj-slastičara amatera!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kome će kreativnost, hrabrost i maštovitost u spravljanju najfinijih slastica donijeti sreću, a kome suze na oči zbog nestvrdnute kreme ili pada kolača na pod, doznat ćemo već večeras od 20:15 sati, kada započinje 'Tri, dva, jedan – peci!' slastičarska avantura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo