U ZET-u upoznati sa situacijom / Treba paziti na imidž: vozači ZET-a dužni prijaviti 'neprimjerenu sliku' Bandića na stajalištima

Image
Foto: Facebook

U ZET-u kažu da su upoznati sa situacijom

21.10.2016.
11:45
Facebook
VOYO logo

Vozači ZET-a ovih dana tijekom vožnje tramvaja i buseva dobili su zadaću. Trebaju, naime, paziti na lik i djelo zagrebačkog gradonačelnika pa su zamoljeni da prijave ako na stajalištima primijete neprimjerenu fotografiju MilanaBandića.

"Centar moli vozače da ako primijete na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića javite u centar, hvala", navodno je sadržaj poruke dobivene na interni komunikacijski sustav ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar SanjinŠpanović objavio je ovu fotografiju na svojem Facebook profilu uz tekst:

Vozači ZET-a ovih dana tijekom vožnje tramvaja i buseva dobili su zanimljivu zadaću: Treba paziti i na lik i djelo gradonacelnika. Njegov imidz je izgleda na prvom mjestu svih djelatnika Holdinga. (Ovo moraju izvoziti u Sjevernu Koreju i ostale egzotične lokacije koje njeguju kult licnosti velikih vođa (prodat ce to prije nego niskopodne tramvaje)).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ZET-u kažu da su upoznati sa situacijom te kažu: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"ZET kontinuirano ima praksu informiranja resornih službi o svim događajima ili drugim pojavama koje utječu na propisane standarde prometa i prateće infrastrukture. Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa", rekao je glasnogovornik ZET-a TomislavJurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo