NIJE SPREMAN ZA POVRATAK / Travolta se i dalje bori sa smrću sina

Image

Iako uskoro započinje prikazivanje nogovog novog filma glumac je svojim fanovima poručio da on i supruga još uvijek tuguju.

9.6.2009.
7:49
VOYO logo

LOS ANGELES - Pet mjeseci nakon tragične smrti 16-godišnjeg Jetta Travolte, njegov otac John Travolta još uvijek nije spreman za izlazak u javnost.

U jednome od rijetkih istupa od smrti sina, Travolta se svojim fanovima obratio pismom koje je obavio na svojoj web stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem vam što razumijete zašto ne promoviram novi film. Tony, Denzel, Luis, John i James su uskočili bez oklijevanja umjesto mene i njihov nesebičan napor je meni i obitelji dao dodatno vrijeme da liječimo rane", napisao je glumac.

Iako ne želi promovirati film, Travolta je fanove pozvao u kina na dan kad počinje prikazivanje filma "Taking of Pelham".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film je snimljen prošle godine u New Yorku. Remake je filma iz 1974 godine koji govori o talačkoj krizi u podzemnoj željeznici. Travolta glumi glavnog negativca koji traži otkupninu od 10 milijuna dolara. Film je režirao Tony Scott, a glume i Denzel Washington, Luis Guzman, John Turturro i James Gandolfini.

"Nedavno sam se čuo s Travoltom i pričali smo dva sata. On se još uvijek teško nosi s Jettovim odlaskom", izjavio je Washington u intervjuu koji je dao prije nekoliko dana za jedan američki časopis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Travolta i njegova supruga Kelly Preston rijetko se pojavljuju u javnosti od smrti sina koji je od preminuo od posljedica epileptičnog napadaja na Bahamima početkom siječnja.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo