pomoć za najugroženije / Tradicija se nastavlja: tisuće Zadrana s Foruma u nebo poslalo lampione ispunjene najljepšim željama

Greškom kupljenih nekoliko stotina lampiona trebalo je nekako iskoristiti, pa je prije pet godina u Zadru krenula akcija "Zaželi ljubav". Od tada se ljubavni lampioni tradicionalno puštaju s Foruma za Valentinovo. No kiša je htjela da sve bude prebačena na večeras i to iz ljubavi prema korisnicima socijalne samoposluge

21.2.2016.
19:10
VOYO logo

Police zadarske socijalne samoposluge su prazne. Svaki tjedan osnovne namirnice iz njih odnese 530 socijalno ugroženih obitelji. 

"Ona se isprazni četvrtkom navečer, a onda mi imamo narudžbu, idemo prema Caritasu i mi opet napunimo ove police koje su sada prazne. Isto tako moram naglasiti da je grad Zadar jako socijalno osjetljiv", rekao je Igor Blaslov, organizator Socijalne samoposluge u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to Zadrani svakodnevno dokazuju. Jer kupovinom lampiona u akciji "Zaželi ljubav" ove godine pomažu upravo socijalnoj samoposluzi.

Lani je s lampionima ljubavi u nebo poletjelo više od tri tisuće nečijih želja i nada. Ove se godine očekuje još više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tajna, nećemo vam reći", rekla je Antonija iz Zadra, dok je njena kolegica Lucija otkrila: "Zaželjela sam da svi budemo sretni zauvijek i da budemo dobro."

A da bi dobro bili i oni koji imaju manje od nas, treba ih se češće sjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zadnje vrijeme imamo malo manje higijenskih potrepština, više smo se bazirali na hranu jer je jednostavno takva situacija. Ali, sve ono što nekom u životu treba je dobrodošlo", rekla je Tanja Blaslov, Socijalna samoposluga Zadar.

I jedna čokolada, koja nije osnovna namirnica, nekoga će silno razveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo