preliminarni nalazi obdukcije / Tony Scott se ipak nije ubio zbog tumora?

Image

Ured mrtvozornika okruga Los Angelesa potvrdio je da obdukcija obavljena u ponedjeljak nije otkrila znakove mogućeg tumora na Scottovu tijelu, ali je dodao da su potrebni dodatni testovi kako bi se isključili mogući mikroskopski tragovi bolesti.

22.8.2012.
8:02
VOYO logo

Obitelj Tonyja Scotta rekla je medicinskim istražiteljima da slavni redatelj nije imao tumor na mozgu ili neku drugu smrtonosnu bolest kad je počinio samoubojstvo skokom s mosta u Los Angelesu, a to su potvrdili i preliminarni nalazi obdukcije.

Ured mrtvozornika okruga Los Angeles potvrdio je da obdukcija obavljena u ponedjeljak nije otkrila znakove mogućeg tumora na Scottovu tijelu, ali je dodao da su potrebni dodatni testovi kako bi se isključili mogući mikroskopski tragovi bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obitelj nam je rekla da je netočno da je imao neizlječivi tumor na mozgu", rekao je Craig Harvey iz ureda mrtvozornika, dodajući da je obitelj naglasila da Scott 'nije imao nikakvu ozbiljniju bolest'.

ABC je ranije objavio, pozivajući se na 'anonimni izvor blizak Scottu', da je redatelj počinio samoubojstvo jer je imao neoperabilni tumor na mozgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scott (68), slavni redatelj rođen u Velikoj Britaniji, počinio je u nedjelju samoubojstvo skokom s mosta iznad luke u Los Angelesu. Redatelj filmskih hitova Top Guna, Dana groma, Policajca s Beverly Hillsa 2, Grimizne plime i Prave romanse, skočio je s mosta Vincenta Thomasa, što su vidjeli svjedoci.

Policija je njegovo tijelo pronašla oko tri sata kasnije i objavila da nema nikakvih naznaka da je njegova smrt bilo što osim suicida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scott je bio mlađi brat također slavnog holivudskog redatelja Ridleya Scotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo