FINALIST SUPERSTARA / Toni o emotivnom polufinalu: 'Pjesma je bila za prijatelja i njegove roditelje koje nisam imao priliku ispratiti'

Image

Komentari žirija da bi se mogao baviti modelingom jako su mi laskali. Nikad uopće nisam razmišljao o tako nećemo, ali volim nova iskustva i rado bih se okušao u tim vodama ako se pruži prilika

6.12.2023.
13:43
VOYO logo

Finalist Toni Peruško u showu 'Superstar' nije imao niti jedan prosječan nastup. Sve njegove izvedbe izazvale su oduševljenje na sve strane, a pogotovo žirija, koji je od prvog dana svjestan da pred sobom ima izniman talent. Polufinale je za ovog Istrijana bilo vrlo emotivno pa je sažeo dojmove.

Imao si jako emotivnu izvedbu što je Nika primijetila. Je li to zbog toga što si pjesmu posvetio prijatelju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma je bila za prijatelja i njegove roditelje koje nisam imao priliku ispratiti. Netom prije izlaska na pozornicu cijeli taj scenarij mi je prošao kroz glavu i vratio me u taj prokleti nesretni film. Pokušao sam se sabrati, ali nisam uspio, tako da sam umjesto pjevanja na kraju "jecao" te sam neizmjerno zahvalan svim svojim glasačima što su mi pružili još jednu priliku.

Što misliš o Filipovim pohvalama? Vidiš li se u manekenskim vodama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari žirija da bi se mogao baviti modelingom jako su mi laskali. Nikad uopće nisam razmišljao o tako nećemo, ali volim nova iskustva i rado bih se okušao u tim vodama ako se pruži prilika.

Što misliš o drugim finalistima? Koga vidiš kao najveću konkurenciju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali finalisti su svi pjevačke veličine i svi imaju nešto svoje tako da je sve sada u rukama publike. Dino i ja povezali smo se prvi dan na ulazu u hotel i budući da imamo sličan ukus u glazbu i obojica smo u bandovima, tada sam poveo Hanu i njega do jednog prijatelja gdje smo svirali i pjevali do sitnih sati te smo od toga dana kao neka mala obitelj. Moram se pohvaliti i da je soba 609 jedina u kojoj se stanari nisu izmjenjivali od prvoga dana do sada.

Koliko ti je težak odabir pjesme za finale?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabir pjesama nije bio lak jer želim pokazati što više toga, a opet zadržati štih Rock'n'Rolla, Soula i Bluesa koji je moja prva i najveća ljubav zbog slobode koju pruža u izvedbi i zbog energije kojom me hrani. Pjesma koju sam odabrao su one pjesme koje meni daju "najež" i u kojima sam skoro pa kod kuće. Nisam išao na sigurno već sam birao pjesme koje od mene iziskuju da im dam sve.

Veliko finale ne propustite ove subote od 20.15 sati na RTL-u i platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo