dokazuje svoju nevinost / Tomislav Saucha se vratio u Sabor: 'Neću šutjeti, nitko mi neće staviti flaster!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Radit ću sve da povratim povjerenje građana. Vrijeme će pokazati da sam u pravu', rekao je Saucha po povratku u Sabor

1.3.2017.
12:53
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši SDP-ovac Tomislav Saucha u srijedu se pojavio u Saboru po prvi put nakon što je izašao iz Remetinca gdje je završio zbog afere oko sumnjivih isplata dnevnica.

Saucha je okupljenim novinarima rekao da će djelovati kao nezavisni zastupnik, no o detaljima istrage nije mogao govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tomislav Saucha prvi puta u Saboru nakon izlaska iz Remetinca

Image

Tomislav Saucha prvi puta u Saboru nakon izlaska iz Remetinca

"Intenzivno se bavim svojim predmetom i jako sam zauzet. Ne skrivam se i ne bježim, ali neke stvari ne mogu komentirati. Ne mogu govoriti niti jedan detalj vezan za istragu, meni je cilj da se utvrdi istina, ja imam povjerenje u institucije, želim da se sazna tko je to napravio. Ja nisam, meni je u interesu da se to sazna", izjavio je Saucha, piše N1 televizija.

Na pitanje zašto je izašao iz stranke, Saucha je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslao sam pismo vodstvu stranke, u njemu sam naveo da sam u stranci proveo 17 godina, pola svog života. Kako me se sumjniči za teško kazneno djelo, to ću morati i dokazati. Htio sam da nitko ne snosti teret za ono što se događa meni." 

Na pitanje zašto se vratio u Sabor, Saucha je odgovorio: "Od čega ću živjeti? Ja živim i uvijek sam živio od svoje plaće. Od nečega moram živjeti i financirati obranu. No radit ću sve da povratim povjerenje građana. Vrijeme će pokazati da sam u pravu, šutjeti neću, nitko mi neće staviti flaster!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo