GRADONAČELNIK ZAGREBA /

Tomašević vjeruje da će se uhićenja nastaviti: 'Nad Zagrebom se nadvio oblak korupcije, a Gradska uprava je njezin simbol'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vjerujem da je ovo samo početak raščišćavanja svih nepravilnosti, rekao je gradonačelnik Zagreba

1.7.2021.
12:42
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je komentirao najnovija uhićenja i nastavak akcije USKOK-a u kojoj je privedeno i nekoliko sadašnjih i bivših zaposlenika Gradske uprave zbog malverzacija vezanih uz njihov rad. 

"Očito je da se nastavljaju uhićenja, vjerujem da će toga biti još. Vidite da je nekoliko krakova istrage i da je to nešto što je trajalo godinama", rekao je Tomašević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Privođenje osumnjičenih u prostorije USKOK-a

Image

Privođenje osumnjičenih u prostorije USKOK-a

"Mogu reći da se nad Zagreb nadvio oblak korupcije, a moj je cilj da se nebo iznad Zagreba razvedri", kazao je Tomašević te dodao kako je očito da su uhićenja vezana uz dijela različitih zlouporaba ovlasti i primanja mita te zaključio da još uvijek čekaju priopćenje USKOK-a. 

"Vjerujem da je ovo samo početak raščišćavanja svih nepravilnosti. Gradska uprava u Zagrebu je postala simbol korupcije, a moj zadatak je da to promijenim", kazao je Tomašević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključio je da želi da svi zaposlenici Gradske uprave i gradskih poduzeća rade u skladu s javnim interesom i da rade na transparentan način. 

"Nulta je tolerancija na bilo kakvu korupciju", završio je Tomašević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo