tanki živci... / Tomašević Lovriću: 'Lagali ste!' Bandićevoj zastupnici odbrusio: 'Otkud vam odijelo Čistoće?'

Image

Zastupnica Gordana Rusak stigla je obučena u odijelo radnika zagrebačke Čistoće u kojoj se jučer prosvjedovalo. Te je rukama oblikovala srce prem Tomaševiću. Čini se da ga je to isprovociralo. Za prosvjed je rekao da su ga organizirala samo tri od 22 sindikata, ali je ustvrdio da je spreman razgovarati o povećanju materijalnih prava radnika. Za Jakuševac je rekao da zadnjih deset dana ima manje pritužbi na smrad

8.12.2022.
10:48
VOYO logo

Na današnju sjednicu Grada Zagreba zastupnica Gordana Rusak iz stranke Bandić Milan 365 došla je obučena kao zaposlenica Čistoće aludirajući na jučerašnji prosvjed radnika.

No onda je gradonačelnik Tomislav Tomašević prebacio lopticu na tu temu u drugo dvorište i, kako prenosi Zagreb.info, rekao: "Kolektivni ugovor, koji je na snazi, poštuje se u potpunosti. Spremni smo razgovarati o povećanju materijalnih prava jer smatramo da su zaslužili bolja materijalna prva i o tome se pregovara već tri tjedna. Većina sindikata smatra da pregovori idu u dobrom smjeru. Tri sindikata su organizirala prosvjed na kojem ste vi oporbeni zastupnici bili, vi koji ste doveli Čistoću u gubitke i katastrofalnu situaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da je samo tri od 22 sindikata organiziralo prosvjed, ali je usput poručio i da se posljednjih 10 dana radikalno smanjio broj pritužbi na smrad s Jakuševca. Strašno su mu zasmetale upadice bivšeg Bandićevog pročelnika i sadašnjeg zastupnika Ivice Lovrića pa mu je viknuo: "Vi ste lagali da je direktor Čistoće dao ostavku samo zato da bi napravili kaos i nered. Ostavili ste Holding na rubu bankrota".

Image
U ZAGREBU /

Tisuću prosvjednika Čistoće: 'Ako nas ne poslušaju, za Božić idemo u štrajk'

Image
U ZAGREBU /

Tisuću prosvjednika Čistoće: 'Ako nas ne poslušaju, za Božić idemo u štrajk'

Gradonačelnik je također zastupnicu Rusak pitao otkud joj radno odijelo djelatnika Čistoće koje je obukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo