TOMAŠEVIĆ KOMENTIRAO MILANOVIĆEV NAPAD: /

'Sve sam već rekao, odbijam biti dio medijske trakavice koja odvlači pozornost'

Image
Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Tomašević je na Facebooku napisao kako neće ulaziti u daljnju polemiku s Milanovićem

4.10.2020.
18:52
Goran Stanzl / PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović danas je na svom Facebooku objavio post u kojem je žestoko napao saborske zastupnike Radu Borić i Tomislava Tomaševića.

"Riječ-dvije i o gospodinu Tomislavu Tomaševiću, istina, bitno manje nekorektnom političaru. Wannabe-gradonačelnik također ima vremena prozivati me i dijeliti mi lekcije zbog „neprimjerenog“ ponašanja, ali o verbalnom divljaštvu jedne zastupnice u Saboru šuti k’o zaliven. Što to, gospodine Tomaševiću, u žargonu vašeg „kluba“ znači pojam „neprimjereno“? Je li to preludij u fetvu ili tek drugarska kritika? Ako je ovo drugo, meni se ne čini primjerenim to što vi i mnogi drugi dolazite u Sabor odjeveni kao što se nekad išlo na teferič na Ilidžu. Bez odijela, bez kravate, kao da ste veći od institucije kojoj pripadate. Mislite da se meni baš nose odijelo i kravata?", napisao je, uz ostalo, Milanović na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TOMAŠEVIĆ KRITIZIRAO PREDSJEDNIKOVU IZJAVU: /

Potpuno su neprimjerene Milanovićeve izjave o Orešković i Puljak

Image
TOMAŠEVIĆ KRITIZIRAO PREDSJEDNIKOVU IZJAVU: /

Potpuno su neprimjerene Milanovićeve izjave o Orešković i Puljak

'Sve sam već rekao'

Na ovaj se napad kratko osvrnuo i Tomašević na Facebooku, napisavši kako ne želi ulaziti u polemiku.

"Sve što sam imao reći o predsjednikovim neprimjerenim izjavama o saborskim zastupnicama sam na pitanje novinara rekao još u četvrtak i ne mislim ulaziti u daljnju javnu polemiku. Tad sam i odlučio da mu neću odgovoriti ukoliko me osobno napadne jer odbijam biti dio medijske trakavice koja odvlači pozornost javnosti od najbitnijih problema u Hrvatskoj i Zagrebu. Nakon današnjih predsjednikovih komentara ostajem pri svojoj ranijoj odluci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovićev napad je za Jutarnji kratko komentirala i Rada Borić. "Sve što sam mislila da je važno sam rekla, ovo dalje izmješta fokus sa stvari koje su bitne za Hrvatsku, a to je korupcija, osobni napad ću preživjeti", rekla je Borić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo