MEĐU STVARNIM GLUMCIMA / Tom i Jerry na velikom platnu

Image

Vječiti animirani neprijatelji zahvaljujući Warner Brosu postaju glavni junaci dugometražnog serijala.

22.1.2009.
19:41
VOYO logo

Ekipa iz Warner Brosa došla je na vrlo zanimljivu ideju - iz naftalina će izvući Toma i Jerryja i njihov vječiti "fight" pretvoriti u dugometražni film. 

Plan je, dapače, stvoriti franšizu od barem tri-četiri nastavka u kojoj bi likovi mačke i miša bili animirani, a ostale uloge tumačili bi "živi" glumci. Autorska prava od Hanna-Barbere otkupio je producent Dan Lin koji je već angažirao i prvog čovjeka - scenarista Erica Gravinga. Koliko ozbiljno shvaćaju ovaj projekt, pokazuju i planovi prema kojima bi paralelno s filmom krenule i pripadajuće igračke, DVD reizdanja i videoigre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi detalji koji su procurili iz scenarija otkrivaju nam da priča počinje u trenutku kad se Tom i Jerry upoznaju te nakon samo par minuta, počinju sa svojim tradicionalnim tučnjavama. Hoće li im se kroz nastavke priključiti i ostala banda iz njihovih crtića, ostaje za vidjeti.

"Tom i Jerry" se izvorno prikazivao od 1940. do 1960. godine kada je snimljeno 114 epizoda. U tom razdoblju osvojili su čak sedam Akademijinih nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike