"NE BI IMALO SMISLA" / Tom Hanks odbio Forresta Gumpa

Image

Usprkos napisanom scenariju i dugogodišnjim pripremama, nastavka ipak neće biti.

20.5.2009.
11:10
VOYO logo

Oskarovac Tom Hanks spriječio je snimanje nastavka svog velikog hita "Forrest Gump", otkrio je novinarima prilikom promocije "Anđela i demona", nastavka kontroverznog "Da Vincijevog koda".

Nesuđeni film "kuhao" se godinama, a početkom desetljeća gotovo da se počeo i snimati. Naime, scenarist Eric Roth napisao je nastavak tople drame nagrađene s čak šest Oscara, no tada ga je zaustavila histerija nakon napada 11. rujna. Nedavno se po tko zna koji put sastao s Tomom i redateljem Robertom Zemeckisom pa su poslije višesatnih razgovora zaključili kako čitava stvar jednostavno ne bi imala smisla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatili smo da bismo se samo ponavljali i da nema potrebe oživljavati tu priču", kaže Hanks, dodajući kako su se vremena promijenila te u današnjem svijetu dobroćudni momci poput Forresta više ne kotiraju toliko dobro.

Izvorno snimljena 1994. godine, drama o mentalno retardiranom, ali nevjerojatno dragom i dobroćudnom momku osvojila je šest "kipića", između ostalog i za scenarij (Roth), režiju (Zemeckis) te najbolju mušku glavnu ulogu (Hanks).   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo