KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA /

Tolušićevi kvadrati i roštiljčić nadmašili su sve HDZ-ove ministre u sukobu interesa i pod istragama

Ovo puta ministar se nije vadio na agro-mafiju nego nas je zabavio sa svojim izjavama

7.5.2019.
22:03
VOYO logo

Veselo je ovih dana u vodstvu HDZ-a jedni su pod istragom da se bave špijuniranjem, a drugi zbog utaje u imovinskoj kartici i sukoba interesa.

Na tom terenu najjači su HDZ-ovi ministri. Dosad je već zablistala Gabrijela Žalac kojoj je prijatelj u dvorištu parkirao Mercedes, Goran Marić kojem je prijatelj prodao vikendicu, ali sada ih je sve nadmašio Tomislav Tolušić kojemu je prijatelj sagradio kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno svi prijatelji su bili u poslovnim odnosima s njihovim  ministarstvima i županijama, pobjeđivali na raznim natječajima pa su i cijene po onome što je poznato javnosti bile prijateljske. Koliko prijateljske, a koliko protuzakonite to će istražiti Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa.

Ministar Tolušić ovog puta se, recimo, nije vadio na agro-mafiju nego nas je zabavio sa svojim izjavama da mu je dvorišna zgrada od 120 kvadrata s klimom, roletama i pomičnim staklenim vratima zapravo obična roštiljarnica, a da mu je katastar u kvadraturu njegove kuće upisao i veličinu njezina krova pa je zato došlo do nesrazmjera između broja kvadrata u katastru i onih koje je prijavio u imovinskoj kartici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da prvi put čujemo da katastar u stambenu površinu nekog objekta uračunava i površinu krovišta, nema razloga da ministru Tolušiću ne povjerujemo sve što kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo