TO SU SUKOBI FRAKCIJA: / SDP dematira izjavu predsjednika HDZ-a

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Nakon što je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko za Hinu i HRT ponovio da Josip Manolić djeluje u funkciji predizborne kampanje SDP-a, s Iblerovog trga stigao je demanti.

15.6.2015.
20:47
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

"SDP opovrgava tvrdnju predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da je 'afera Manolić' u funkciji SDP-ove predizborne kampanje", stoji u dopisu SDP-a.

Image
RUKAVICE SU SKINUTE: /

Karamarko optužio Milanovića da stoji iza Manolića

Image
RUKAVICE SU SKINUTE: /

Karamarko optužio Milanovića da stoji iza Manolića

"Tomislav Karamarko ovakve tvrdnje iznosi kako bi skrenuo pozornost javnosti da je Josip Manolić ne samo bivši šef Udbe i jedan od osnivača HDZ-a, već da je Manolić i njegov bivši šef s kojim ga povezuje zajednička prošlost", podsjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP se ne bavi sukobima između bivših i sadašnjih HDZ-ovih frakcija. Iznenađuje da gospodin Karamarko vidi da je afera Manolić kampanja SDP-a, a ne vidi da je sam otvorio pitanje lustracije i da je Manolićev javni istup odgovor upravo na njegov politički program lustracije

Osim toga, gospodin Karamarko i dalje u Hrvatskoj vidi jugofile, jugonostalgičare i neprijatelje, dok ljevica i socijaldemokracija u Hrvatskoj za njega ne postoji, kako je poručio iz Kanade, a odakle pak nije vidio svastiku na poljudskom stadionu", navodi se u Ureda za odnose s javnošću SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko o UDBA-škoj prošlosti

Podsjetimo, Karamarko je za HRT, između ostalog, izjavio: "Ne znam bih li se smijao ili... Manolićeva kleveta, gnjusna konstrukcija, je u funkciji predizborne kampanje SDP-a".

"Svi ljudi koji nešto o tome znaju već su rekli da je to nemoguće. Ja sam bio čovjek kojem je UDBA 1984. godine oduzela putovnicu zbog kleronacionalizma, dok sam još bio student. Klasična udbaška metoda: žrtvu pretvoriti u onog koji je s njima surađivao", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni u kampanji koriste silno uplašenog starijeg čovjeka. Ne volim tužbe, ali u pitanju je moja čast i moj ponos. Ne može netko konstruirati samo zato da bi pomogao nekome da dobije novi mandat, a u ovom mandatu nije pokazao ništa", prozvao je Karamarko SDP.

Čitav razgovor Tomislava Karamarka možete pogledati na stranicama HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo