plenković ne želi da se dramatizira /

'To što se razgovori vezani za Agrokor ne objavljuju na web stranicama, ne znači da se brojni sastanci nisu održavali proteklih mjeseci'

Premijer apelira da se ne dramatizira oko cijele situaciji u kojoj se naša koncern te je pozvao na racionalan i miran dijalog u cilju i interesu hrvatskog gospodarstva

16.3.2017.
10:51
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u četvrtak je na početku sjednice Vlade uputio poruku javnosti vezanu uz slučaj Agrokora. Sjednicu vlade možete pratiti i OVDJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apelira da se ne dramatizira oko cijele situacije u kojoj se našao koncern te je pozvao na racionalan i miran dijalog u cilju i interesu hrvatskog gospodarstva.

"Želim reći da trebamo svi zajedno smiriti loptu, vrlo trezveno pristupiti dijalogu koji vodimo s kompanijom i najvažnijim vjerovnicima, od kojih očekujemo da u vrlo kratkom roku zajednički pristupe planu razrješavanja postojećih poteškoća u poslovanju, na koje su između ostaloga u svojim izvješćima proteklih tjedana ukazale i međunarodne rejting agencije", izjavio je premijer na početku sjednice Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se da će doći do pozitivnog razrješenja situacije, a ono što je uloga Vlade RH je da vodimo računa o ukupnoj stabilnosti i održivosti gospodarskog i financijskog sustava zemlje", rekao je Plenković.

Poručio je da članovi Vlade u brojnim situacijama razgovaraju s nizom kolega koji su u gospodarstvu i s nizom partnera i 'to što se ti razgovori ne objavljuju na web stranicama, ne znači da brojni takvi susreti nisu održavani proteklih mjeseci, kao i da će ih biti i ubuduće'.

"Moja poruka je bez dramatiziranja i jedan racionalan i miran dijalog u cilju i interesu hrvatskog gospodarstva", kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo