ATMOSFERA UOČI UTAKMICE / Tko zaslužuje pobjedu? Za Engleskinju s hrvatskom adresom nema dvojbe

Vjerojatno jedino tko u cijeloj obitelji Tuškan navija za Englesku je Francuskinja Pepa

10.7.2018.
9:30
VOYO logo

I Engleska i Hrvatska svoju priliku za uspjeh na Svjetskom prvenstvu čekaju već dugo. Tko pobjedu više zaslužuje i tko će zaigrati u finalu - pitali smo Engleze u Hrvatskoj, ali i Hrvate u Engleskoj.

Za Janet Tuškan, Engleskinju sa zagrebačkom adresom, nema sumnje tko će pobijediti. "O, Hrvatska hahaha. Ja mislim da će Hrvatska pobijediti, vidjet ćemo. Valjda sam postala Hrvatica u srcu", kaže Janet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srce joj navija za Hrvatsku jer tu je dulje nego što je bila u Engleskoj, ali i još zbog nekoliko razloga. "I možda zato što je Hrvatska puno manja zemlja, manje poznata. I Englezi su ponekad malo prepotentni", dodaje Janet.

Koga će gledati u finalu - zna i njezin sin Benjamin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska. 100%? 100%! Kako to? Pa kada već imam priliku birati, onda sam htio izabrati bolje" kaže nam.  

Zapravo vjerojatno jedino tko u cijeloj obitelji navija za  Englesku je Francuskinja Pepa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje će trofej stići - Tamara, Hrvatica u Londonu - zna od početka prvenstva. No, sada su, kaže, polako počeli shvaćati i drugi. 

"Nije mi se prije nikad desilo da mi netko prilazi i čestita i zapravo je jako ponosan što ima odnosno poznaje nekog tko je Hrvat", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana britanski mediji puni su napisa kako se njihova momčad nema čega bojati i kako će oni sigurno osvojiti prvenstvo. 

"Ja mislim da su oni sigurni u da će pobijediti. Na portalima većinom slave svoju pobjedu, Hrvate baš ni ne spominju. Tako da oni vjerojatno gledaju s kim će biti u finalu", kaže nam Tamara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako mogu oni - možemo i mi. Pa iako je odabrala Englesku, možda je Francuskinja Pepa baš htjela pokazati - kako će izgledati finale.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo