Tko su novi Milanovićevi ljudi u Vladi?

Odlazak Rajka Ostojića navodno je gotova stvar, jednako kao i povratak Željka Jovanovića u saborske klupe. No, na Zoranu Milanoviću je samo da objavi kome je u Vladi odzvonilo.

10.6.2014.
19:57
VOYO logo

RTL neslužbeno doznaje da bi novi ministar znanosti, obrazovanja i sporta trebao postati Vedran Mornar, dugogodišnji dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, dok bi Ministarstvo zdravlja trebao preuzeti Siniša Varga, sadašnji šef Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Mišljenja sadašnjih ministara

"Ja smatram da sam uspješan ministar, a percepcija koju javnost ima je uvijek vezana i uz to kako o radu određenog ministra pišu mediji, a nije odraz rezultata rada ministra", smatra ministar znanosti i obrazovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treći dan za redom - jučer Županja, prekjučer Zagreb, danas Virovitica, odgovor je isti: premijer ima i obavezu da imenuje i razrješuje ministre", kaže Ostojić.

Drugi ministri izbjegavaju govoriti o skoroj rekonstrukciji, ali više ne demantiraju da je premijer priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam razgovarao s premijermom nije bilo potrebe, odgovorno radimo posao", rekao je Jakovina.

"To je pitanje za premijera, ne za mene", poručuje Milanka Opačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se pak pita lidera rječkog klana SDP-a, rekonstrukcija Vlade samo je prikrivena Milanovićeva odmazda unutarstranačkim oponentima.

"Parlamentarna većina je apsolutno stabilna, za sve eventualne promjene koje će biti predložene ima dovoljno ruku u parlamentu", uvjerava predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Igor Dragovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo