toplinski val /

Tko može, neka potraži osvježenje: Vrućina ne popušta, danas se pržimo na 34 Celzija

Image
Foto: Duško Jaramaz/Miranda Čikotić/Pixsell

Za vikend na kopnu pretežno sunčano i vrlo vruće

13.6.2019.
10:09
Duško Jaramaz/Miranda Čikotić/Pixsell
VOYO logo

Danas malo stabilnije!  Prijepodne sunčano, na zapadu tek uz malo oblaka. Puhat će slab jugoistočni vjetar, na Jadranu jugo. Najniža temperatura između 15 i 24.

Poslijepodne u središnjoj Hrvatskoj i dalje sunčano, te vrlo vruće, ali malo manje sparno nego danas. Puhat će slab, ali ugodan jugozapadni vjetar, a temperatura će doći do 33, 34 stupnja.

U Slavoniji poslijepodne malo više oblaka, ali i dalje pretežno sunčano. Ipak, rijetko je moguć poneki kratak, pljusak. Temperatura će biti oko 35, dakle vrlo vruće, ali i sparno, sa slabim vjetrom.

U Dalmaciji ostaje sunčano uz malo oblaka. Jugo će okrenuti na maeestral. Temperatura, na obali oko 31, u unutrašnjosti 34. 

Na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici sunčano i vruće. U unutrašnjosti Istre te u gorju moguć je poneki pljusak. Puhat će slabo jugo, koje će postupno okretati na maestral. 

Za vikend na kopnu pretežno sunčano i vrlo vruće. U subotu je vrhunac toplinskog vala, dok su u nedjelju poslijepodne moguće lokalne oluje.  Sljedeći tjedan počinje svježije i ugodnije, ali uz povremene pljuskove.

Na Jadranu sunčano. Noći će biti tople, temperatura se neće spuštati ispod 22, a dani vrlo vrući, oko 33 stupnja.  Puhat će slab do umjeren maestral. Dok idući tjedan počinje burom.. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo