NASILNI GRADONAČELNIK /

Tko je Vedran Neferović, gradonačelnik koji je fizički napao novinara?

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Bio je nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi, nakon čega postaje ravnatelj požeške Tehničke škole

12.5.2017.
16:45
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Požege VedranNeferović u petak je napao novinara 034 Portala MladenaMirkovićakoji je završio na obradi u bolnici. Nakon toga je premijer Andrej Plenković najoštrije osudio i nedopustivim ocijenio fizički napad na novinara Mirkovića te je zbog tog čina od stranačkog kolege, požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića, zatražio da se ispriča i trenutno povuče iz kampanje za lokalne izbore.

HDZ-ov gradonačelnik brutalno nasrnuo na novinara: lupao mu glavom o zid i nogama ga izgurao iz vijećnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer iz kampanje isključio HDZ-ovog gradonačenika zbog napada na novinara

Taj aktualni gradonačelnik Požege na predstojeće lokalne izbore planirao je izaći kao kandidat HDZ-a za požeško-slavonskog dožupana. No, tko je zapravo Vedran Neferović? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ravnatelj srednje Tehničke škole u Požegi i nakon prošlih lokalnih izbora 2013. godine postao je gradonačelnik kao kandidat koalicije HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević. 

U HDZ se učlanio, kako Tportal neslužbeno doznaje, prije nekoliko godina. Kao koalicijski kandidat HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević 'odnio' je pobjedu na prošlim lokalnim izborima i izabran za gradonačelnika Požege. 

Neferovićeva biografija objavljena na službenim stranicama Grada Požege oktriva da nakon završetka Fakulteta za fizičku kulturu u Zagrebu on je radio kao službenik za specijalističko obrazovanje u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, nakon čega odlazi na mjesto nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnu školu Dobriše Cesarića. Kao nastavnik je radio do 2011., kad postaje ravnateljem požeške Tehničke škole.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo