EKSTROVERTIRANI LUMEN / Tko je Nikolin najbolji prijatelj?

I dok ga u seriji 'Tajne' gledamo kao mladog, ekstrovertiranog informatičkog lumena u policiji, glumac Mladen Kovačić, koji ga utjelovljuje, već je osvojio Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje, ulogom Jojoa u predstavi 'Srce boksača' 2009. godine.

1.10.2013.
14:32
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni' vidjet ćemo Marinu kako je rastrgana nakon poljupca s Nikolom i nije sigurna bi li ušla u vezu s njim, ali je Nena nagovara da se prepusti osjećajima.

Za to vrijeme Barbara i Brigita osmisle lažnu pljačku Nikoline sobe, ukradu mu vrijedan sat koji nešto kasnije Barbara podmeće malom Marku. Istovremeno, Nikola daje novac Ivanu i Brigiti kao dokaz ozbiljnog poslovnog partnerstva, a kasnije sa Sebastijanom osmisli plan kako ukrasti Džoniju mobitel u kojem je snimka Barbarine prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kad se Nikola vrati u kuriju, Brigita ga obavijesti da je opljačkan, a on se najprije uplaši da je otkriven njegov pravi identitet! Cijelo to vrijeme uz njega je najbolji prijatelj Sebastijan.

I dok ga u seriji  'Tajne' gledamo kao mladog, ekstrovertiranog informatičkog lumena u policiji, glumac Mladen Kovačić, koji ga utjelovljuje, već je osvojio Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje, ulogom Jojoa u predstavi "Srce boksača" 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 18. Festivalu glumca odnio je nagradu "Ivo Fici" za najbolje glumačko ostvarenje mladog glumca do 28 godina, te je na Naj, naj, naj Festivalu 2012. osvojio nagradu za najboljeg glumca festivala, u predstavi Nicka Wooda, "Znaš li zviždati, Johanna?".

Mladi Virovitičanin završio je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu 2009. godine, a osim u "Tajnama" glumio je i u filmu "Show Must Go On", te seriji "Dobre namjere". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladen kaže da slobodnog vremena nema, a kada se ipak nađe koji sat, ono u čemu najviše uživa su filmovi i serije. U "Tajnama" će Nikoli čuvati leđa u akcijama koje se baš i ne odvijaju uvijek po protokolu, a kaže, to ga i veseli u ulozi koju igra jer je nekonvencionalna.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo