Vjerovali ili ne! / Tko je liječnica koja je napala kolegicu u Vinogradskoj? Bila je na listi HDZ-a i skoro postala ministrica

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dijanu Zadravec nazivali su novom mladom uzdanicom HDZ-a. Slovila je za 'miljenicu' premijera Andreja Plenkovića

18.12.2019.
18:35
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Jutros je policija zaprimila dojavu Mije Primorac, voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu. Primorac je kazala kako ju je na radnom mjestu "nakon sustavnog psihičkog zlostavljanja" fizički napala, inače 

Dr. Zadravec, kažu ljudi iz bolnice, poznata po nezgodnom karakteru. Kod sukoba s Primorac sve je navodno kulminiralo zbog natječaja za projekt u kojem je dr. Zadravec imala neke ambicije i planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zamjenica Zadravec svakodnevno viče i urla na ljude i svi s njom imaju problema. Najviše ih ima ravnatelj jer ona pretendira na njegovo radno mjesto. Ta je žena sa svima u svađi, a uvijek ističe kako joj nitko ništa ne može jer ima političko zaleđe", kazali su izvori za 24 sata.

Ministrica zdravstva?

Ime Dijane Zadravec pojavilo se u javnosti prije tri godine, nakon posljednjih parlamentarnih izbora, kad se spominjala kao moguća ministrica zdravstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazivali su je i novom mladom uzdanicom HDZ-a te slovi kao "miljenica" premijera Andreja Plenkovića. Na izborima u rujnu 2016. godine Dijana Zadravec bila je na listi HDZ-a u 1. izbornoj jedinici, čiji je nositelj bio, ni više ni manje nego sam Plenković.

Zadravec je tad bila 12. na listi, a od ukupno 62.310 preferencijskih glasova dobila je samo 284 (0,45 %) te je po broju glasova građana bila pretposljednja na listi. Zbog toga je u borbi oko ministarske fotelje ipak pobijedio aktualni ministar Milan Kujundžić, no upućeni kažu da je dr. Zadravec vrlo ambiciozna te da puca na jaču poziciju od one na kojoj je sad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sama ispričala za eMeđimurje, Zadravec je rođena 1973. u Čakovcu. Četiri godine specijalizirala je radiologiju, nakon čega je dvije godine bila na supspecijalizaciji iz neuroradiologije. Otkrila je i da je, iako je imala ponuda za poslove u inozemstvu, odlučila ostati i vratiti dug domovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo