TJEDNA PROGNOZA: /

Danas moguć snijeg u gorju, evo što nas čeka u danima pred nama

Image

U većini krajeva danas će biti umjereno i pretežno oblačno, poslijepodne uz više sunčanih razdoblja, izvijestili su u ponedjeljak ujutro iz Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ).

5.12.2016.
9:07
VOYO logo

Uglavnom u prvom dijelu dana na sjevernom Jadranu je mjestimice moguće malo kiše, u gorskim predjelima susnježice i snijega. Najsunčanije će biti u Slavoniji i na jugu zemlje. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu slaba i još ponegdje umjerena bura. Najviša dnevna temperatura između 1 i 6, na Jadranu od 11 do 16 stupnjeva Celzijevih.

Sutra će biti djelomice sunčano, u unutrašnjosti u prvom dijelu dana mjestimice moguća magla ili niski oblaci. Na sjevernom i srednjem Jadranu te u Lici i unutrašnjosti Dalmacije ponegdje će biti oblačnije uz mogućnost za vrlo malo kiše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjetar većinom slab, a prema večeri na Jadranu mjestimice umjerena bura i sjeverac, u Slavoniji sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od -5 do 0, na Jadranu od 5 do 10, a najviša dnevna od 1 do 7 na kopnu te između 12 i 16 °C na obali i otocima.

Image

U srijedu nas čeka pretežno sunčano u kopnenim krajevima s jutarnjim temperaturama od -5 do -1 Celzijevih stupnjeva, dok će obala i otoci u jutarnjim satima imati između 6 i 11°C. Najviše dnevne temperature na kopnu će biti između 2 i 6°C, a na moru od 10 do 14°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja tjedna u većini krajeva zadržat će se stabilno i pretežno sunčano, a dnevne temperature bit će u blagom porastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo