Pripreme u punom jeku /

Tjedan dana do početka europskog prvenstva u rukometu: po prvi puta bez ijednog igrača koji je osvojio zlato

Točno tjedan dana je ostalo do početka europskog prvenstva u rukometu gdje Hrvatsku čekaju Bjelorusija, Island i Norveška. Pripreme su u punom jeku, a reprezentacija je u Ivanić Gradu gdje se brusi forma za početak turnira

8.1.2016.
18:56
VOYO logo

Iako bi neki rado uskočili u kockasti dres, njihovo će znanje ovoga puta obogatiti vašu rukometnu avanturu na RTL-u. Naravno, okupili smo legende. S nama su Mirza Džomba, Zlatko Saračević, Goran Šprem i Božo Sušec. Svi čekaju premijeru nove mlade Hrvatske u Poljskoj.       

"Ne treba im staviti breme nekih medalja, finala zlata treba ići malo po malo korak po korak, mladi su dosta njih je neiskuno", rekao jeMirza Džomba, RTL-ov sukomentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po prvi puta idemo bez ijednog igrača koji je osvojio zlato, znači to je potpuno nova reprezentacija", prokomentirao je Goran Šprem, RTL-ov sukomentator.

RTL priprema cjelodnevni program posvećen rukometu. Prenosit ćemo 22 utakmice s naglaskom na Hrvatsku, studijske analize iz Zagreba, atmosferu iz Poljske, tu je i legendarni Božo Sušec koji ni sam ne zna koliko je već prvenstva pratio.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam toliko prstiju znam da je prvo bilo 73 godine, 27 i 15 znači prije 38 godina", prisjetio se Božo Sušec, RTL-ov komentator. 

"Mi smo već uigrana ekipa imamo puno utakmica iza nas i pokušat ćemo gurat istu stvar da osim onog što vidimo na terenu pokušamo prenijet emocije koje su najvažnije i koje su u rukometu izražene", rekao jeZlatko Saračević, RTL-ov sukomentator.

Bit će puno emocija u Poljskoj, ali emocije se javljaju i kada ovim bivšim igračima spomenete Portugal i svjetsko zlato 2003.  

"Razlika između te generacije i ove je što ova generacija ima reputaciju, ova generacija je ipak nešto osvajala. Mi u onom trenutku nismo osvajali ništa", naglasio je Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko se nije rodio iskusan, nitko nije došao na prvo prvenstvo iskusan. Sigurno imamo kvalitetu, samo ćemo vidjeti hoće li se ta individualna kvaliteta spojiti u jednu cjelinu", rekao je Džomba.

Točno je sedam dana ostalo do početka Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj, samo na RTL Televiziji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo