PROMJENE U VLADI / Timov tim pred rekonstrukcijom: niti šest mjeseci nakon preuzimanja vlasti u Banske dvore stižu novi 'igrači'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Već danima slične najave stižu iz HDZ-a, dok je nagađanja jutros potvrdio Bandić. Zagrebački gradonačelnik je o tome već razgovarao s Karamarkom

19.4.2016.
13:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Sve su glasnija šuškanja u hrvatskoj javnosti da Vladi uskoro prijeti značajna rekonstrukcija. Niti šest mjeseci otkako je preuzeo vlast, tim premijera Oreškovića nije se uigrao pa možemo očekivati nove igrače u Banskim dvorima.

Već danima slične najave stižu iz HDZ-a, dok je nagađanja jutros potvrdio MilanBandić. Zagrebački gradonačelnik je gostujući na N1 televiziji potvrdio da je o tome već razgovarao s prvim potpredsjednikom Vlade Tomislavom Karamarkom, ali i s drugima koji, kako je rekao, mogu demonstrirati da žele raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričekao bih još mjesec, dva, nakon toga ćemo biti pametniji", izjavio je Bandić.

Kao prva koja će uskočiti u "Tim's team" navodno je HDZ-ova Josipa Rimac. 24sata doznaje kako je bivša kninska gradonačelnica favoritkinja kada su pojačanja u pitanju jer je i tijekom sastavljanja vlade prvotni plan bio za zasjedne u fotelju ministrice uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, zbog brojnih afera koje su se vezale uz njeno ime, od takve se ideje se odustalo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo