'THINK-TANK MOZGOVA ĆE DOĆI DO RJEŠENJA...': Vladimir Šeks komentirao Plenkovićevu većinu i poslao ironičnu poruku Karamarku

Image
30.5.2017.
14:33
VOYO logo

Šeks je danas nazočio svečanom prijemu povodom obilježavanja Dana Sabora, gdje je odgovorio na novinarsko pitanje ima li Plenković 76 ruku u Saboru koje bi potvrdile njegove nove ministre.

"Očekivanje je slatka nada - a nada se ponekad pretvori u zbilju", odgovorio je Šeks na pitanje hoće li Plenković skupiti većinu do idućeg tjedna, točnije do 7. lipnja kada bi u Saboru trebao predložiti četiri nova ministra, piše Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Šeks je komentirao i svoju tezu da bi se u Hrvatskoj trebao raspisati referendum o jedinstvenom datumu na koji bi se obilježavao dan državnosti i dan neovisnosti. Prema njegovu mišljenju, građani ne znaju kada se što slavi.

Na novinarsko pitanje nije li referendum možda trebao biti raspisan dok je u Vladi sjedio bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, Šeks je ironično uzvratio: "Vjerojatno će kada ustanovi think-tank s ekipom mozgova doći do rješenja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo