ZVUČI KAO ŠALA, ALI ČINI SE DA NIJE: / Osječki HNS raspisao nagradnu igru; pobjednik dobiva jednodnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom!

Image
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL
22.11.2018.
9:15
Sanjin Strukić / PIXSELL
VOYO logo

Zvuči kao šala, ali čini se da nije. Naime, Mladi HNS-a Osijek na svome Facebook profilu otvorili nagradnu igru koja traje do 28. studenoga. Zadatak za zainteresirane vrlo je jednstavan, a nagrada je jedinstvena.

"Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018. Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu", napisali su osječki Mladi HNS-a koji će autore deset fotografija s najviše lajkova - pazite sad - nagraditi jednodnevim druženjem s predsjednikom stranke Ivanom Vrdoljakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo za starije od 18 godina

"Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom, poručuju uz napomenu da je nagradna igra samo za starije od 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem pozivamo VAS, #mladenade našeg divnog grada, da nam pokažete mjesta koja su vama zanimljiva, mjesta na kojima provodite slobodno vrijeme, mjesta uz koja vas vežu lijepe #uspomene. Za nas ste vi pogled u budućnost i zato vas tražimo da nam kroz svoje oči pokažete kako vi vidite naš#Osijek. Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina.

"Barem bi oni trebali razumjeti razliku između nagrade i kazne"

Naravno, glas o ovoj nagradnoj igri brzo se proširio bespućima interneta i pomalo očekivano izazvao duhovite reakcije kojih će sigurno biti još tijekom trajanja nagradne igre. A i poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek bi očekivao da bar HNS-ovci razumiju razliku izmedju nagrade i kazne, ali čini se da je koaliranje s HDZ-om ostavilo posljedice...", napisao je na Twitteru nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka HRT-a Maja Sever ironično je pozvala ljude da požure sa slanjem fotografija jer "najviše lajkova donosi dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo