DRASTIČAN PAD TEMPERATURE U ZADNJA 24 SATA: / Na Zavižanu -2, a u Zagrebu izmjereno samo 2 °C

Image
Foto: Pixsell, Patrik Macek

U zadnja 24 sata temperatura je drastično pala posvuda, a najviše u Lici - i za 16 stupnjeva.

20.4.2016.
9:26
Pixsell, Patrik Macek
VOYO logo

Zavižan, gdje je u utorak padao snijeg, osvanuo je na -2 stupnja, Gospić i Plitvička Jezera na nuli, a Ogulin i Otočac na jednom stupnju.

Kao i u Zagrebu, dva stupnja izmjerena su u šest sati i u Slavonskom Brodu, a tri u Varaždinu, Čakovcu, Križevcima, Sisku i Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz obalu je jutro bilo puno ugodnije uz temperature oko deset stupnjeva.

Temperatura raste do 24 stupnja

Danas će na Jadranu biti pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni, mjestimice s jakim udarima. Na Jadranu i dalje umjerena i jaka u Dalmaciji mjestimice i olujna bura, navečer u slabljenju. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 18 na Jadranu između 19 i 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra će biti vrlo slično vrijeme. Pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti mjestimice s kratkotrajnom maglom ili sumaglicom. Vjetar slab, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, zatim zapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutro na kopnu svježe ponegdje uz slab mraz s temperaturom zraka od -1 do 4, na Jadranu između 7 i 12 stupnjava. Najviša dnevna uglavnom od 16 do 20, na Jadranu između 20 i 24 stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo