ZA USKRS SE SPREMATE NA PUT?: / Evo kakvo nas vrijeme očekuje za produženi vikend

Image
Foto: PIXSELL, Goran Kovacic

Hrvatsku sutra očekuje promjenjivo oblačno vrijeme, povremeno uz kratkotrajnu kišu ili pljuskove. Prema kraju dana očekuje se potpuno razvedravanje.

25.3.2016.
10:26
PIXSELL, Goran Kovacic
VOYO logo

Vjetar slab, na Jadranu slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura između 0 i 5, na Jadranu od 5 do 10. Najviša dnevna uglavnom između 8 i 14 °C, javlja DHMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja će na Jadranu biti djelomično sunčana i u većini krajeva suha. Krajem dana na sjevernom Jadranu jače naoblačenje sa zapada, navečer i kiša. U Dalmaciji će puhati slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak, navečer će okrenuti na slabo jugo.

Na sjevernom Jadranu slabo do umjereno jugo. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 1 do 6°C, uz obalu i na otocima od 7 do 11°C. Najviše dnevne temperature u porastu u odnosu na subotu i bit će od 13 do 17°C, javlja Crometeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U unutrašnjosti će biti sunčanije i toplije. Mjestimice može biti umjerene naoblake, osobito prema kraju dana kad sa zapada dolazi naoblačenje, a u Gorskom kotaru možda već padne i malo kiše.

Vjetar slab, ponegdje do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 5, a najviša dnevna između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo