TEME DANA: / Preslagivanja u novoj vlasti i na Pantovčaku, profilna slika vlade izazvala buru, a prava bura ometa promet

Image
Foto: Screenshot

Kao i svakog jutra, donosimo vam teme o kojima se najviše piše i govori.

4.2.2016.
9:02
Screenshot
VOYO logo

1. Kamo će Brkić?

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Lukunic

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić u srijedu je stavio svoj saborski mandat u mirovanje. Novinarima je objasnio da se maksimalno želi posvetiti radu u HDZ-u, no već su krenule spekulacije da će preuzeti mjesto ministra branitelja, ali i da će na Pantovčak, nakon što je Vladimir Šeks razriješen savjetničke dužnosti. “NISAM NOSTRADAMUS”: Brkić otkrio zašto odlazi iz Sabora. Više o smjeni Vladimira Šeksa pročitajte ovdje.

Image
"NISAM NOSTRADAMUS": /

Brkić otkrio zašto odlazi iz Sabora

Image
"NISAM NOSTRADAMUS": /

Brkić otkrio zašto odlazi iz Sabora

2. Migranti lutaju Zagrebom

Image
Foto: Screenshot HRT

Slovenija je zadnjih tjedana u Hrvatsku vratila 80 migranata koji prilikom registracije nisu izjavili da će tražiti azil u Austriji ili Njemačkoj ili nisu ispunjavali uvjet za ulazak u šengensko područje jer ne dolaze iz ratom zahvaćenih područja. Očekuje se da će se broj ljudi koje će vraćati s granice povećati, a migranti, kako je izvijestio HRT, lutaju Zagrebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Prva reforma vlade? Profilna slika na Facebooku

Image
Foto: Screenshot

Pravu lavinu zajedljivih komentara potaknula je promjena profilne slike na Facebook stranici hrvatske Vlade. Više pročitajte ovdje: HRPA KRITIKA: Mogli ste staviti i grb Njemačke, ionako će vam svi mladi otići.

4. Prevrtljivo vrijeme

Image

Naglo zahlađenje donijelo je na riječkom području nevrijeme praćeno tučom, u Gorskom kotaru i Lici probleme u prometu je stvorio snijeg, a zbog olujne bure ovoga je jutra za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Budite oprezni, ne nasjedajte na novu računalnu prijevaru!

Image
Foto: neilpatel.com

Zadnjih se dana (opet) proširio pokušaj prijevare putem e-maila. S adrese google.hr@net.hr korisnicima Gmaila dolazi poruka u kojoj se traži da "Googleu" pošaljete svoju lozinku, ne nasjedajte! PAMET U GLAVU: Ovo je najnovija prijevara kojom pokušavaju saznati vašu lozinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo