TEME DANA: / Ključan sastanak u Bruxellesu o izbjeglicama, u eksploziji bombe ranjen HSS-ov načelnik, Kostelić najavio novu avanturu

Image
Foto: AFP, BULENT KILIC

Donosimo vam najvažnije teme o kojima ćete danas slušati i o kojima ćete razgovarati.

7.3.2016.
10:11
AFP, BULENT KILIC
VOYO logo

1. Zatvaranje balkanske izbjegličke rute?

Image
Foto: AFP

U Bruxellesu danas počinje ključan sastanak na kojem će Europska unija pritisnuti Tursku kako bi joj pomogla zaustaviti migrantsku krizu. Čelnici Europske unije će navondo donijeti odluku o zatvaranju balkanske rute koju većina migranata koristi kako bi došla do Europe. Više o tome čitajte ovdje: KRAJ BALKANSKE RUTE? ‘Europska unija će u sljedećih nekoliko dana zatvoriti glavni izbjeglički pravac’.

Image
KRAJ BALKANSKE RUTE? 'EU /

će u idućih par dana zatvoriti glavni izbjeglički pravac'

Image
KRAJ BALKANSKE RUTE? 'EU /

će u idućih par dana zatvoriti glavni izbjeglički pravac'

2. U eksploziji ranjen HSS-ov načelnik

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Marko Mrkonjić

U eksploziji ručne bombe u vinogradu u Borovljanima, koji je HSS-ov načelnik općine Mladen Mađer kupio prije tri tjedna, tri osobe su ranjene. HSS-ovac koji je i sam stradao ne zna kako je ručna bomba koja je eksplodirala uopće ondje završila. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Provaljeno u stan redatelja Olivera Frljića

Image
Foto: Pixsell, Goran Kovačić

Intendantu riječkog HNK Ivana pl. Zajca Oliveru Frljiću, a nekoliko dana prije toga i njegovoj djevojci, provaljeno je u stanove u Zagrebu. Frljić smatra da provale nisu slučajne nego da je riječ o zastrašivanju. POZNATOM REDATELJU I NJEGOVOJ CURI PROVALILI U STANOVE: ‘Žele me zastrašiti’

4. Talačka kriza u Australiji

Image
Foto: Screenshot

Jedan je muškarac ubijen, a dvojica su ranjena u pucnjavi koja se jutros dogodila u Sydneyju, u Australiji. Kako javljaju lokalni mediji, čovjek za koga se sumnja da je ubojica je također mrtav, a taoci koje je uzeo nakon pucnjave su oslobođeni. Nije potvrđeno kako je umro, no neki mediji tvrde da se sam upucao. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Kostelić najavio veliki projekt

Image
Foto: Facebook

Samo dan nakon posljednje ovosezonske utrke, a možda i posljednje u velikoj karijeri, najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić objavio je da se sprema na veliku avanturu. Kostelić je na Fejsu, naime, objavio da će privremeno preseliti na Island, u domovinu svoje supruge, Elin, koji namjerava prijeći na skijama i pješice. Više o tome pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo