TEME DANA: / Crnoja dao ostavku, Nacional mora platiti 70.000 kuna Karamarku, rukometaši se bore za finale

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
29.1.2016.
9:01
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Donosimo vam najvažnije teme o kojima ćete danas slušati i o kojima ćete razgovarati.

1. Mijo Crnoja postao najkratkovječniji ministar u hrvatskoj povijesti

Image
Foto: Pixsell, Robert Anić

Ministar branitelja Mijo Crnoja od sinoć više nije ministar. I dok Tomislav Karamarko govori da je za to krvia medijska "haranga", a HSČS-ovac Kosor kaže da je Crnoja postupio kao "časni hrvatski vojnik", oporba kaže da nije bio dostojan funkcije, a Most čak tvrdi da ne bi ni postao ministar da su znali sve što sada znaju. Pročitajte više ovdje: “NE ŽELIM BITI UTEG”: Crnoja podnio ostavku, novi ministar nepoznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Crnoja ne bi bio izabran za ministra da smo imali sve informacije"

Image

"Crnoja ne bi bio izabran za ministra da smo imali sve informacije"

2. Pobuna u HDZ-u

Image

Prema informacijama koji dopiru neformalnim kanalima, nezadovoljstvo u HDZ-u kuha još od vremena pregovora s Mostom. Ništa bolje nije bilo niti nakon što je formirana vlada u kojoj se nisu našli mnogi istaknuti članovi stranke koji su mjesecima ranije bili pripremani za ministarska mjesta ili barem ciljali na njih, a iznuđena ostavka ministra branitleja Crnoje nije nimalo pomogla. TIHA POBUNA U HDZ-u: Nezadovoljnici optužuju Karamarka da ih je prodao

3. Prvostupanjska presuda u tužbi Karamarka protiv tjednika Nacional

Image

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu nepravomoćno dobio spor protiv tjednika Nacional koji bi mu trebao isplatiti 70 tisuća kuna, zbog objavljenog intervjua s Josipom Manolićem u kojem je ustvrdio da je Karamarko radio za Udbu. Pročitajte više: MANOLIĆEVE OPTUŽBE ZA SURADNJU S UDBOM: Nacional mora platiti Karamarku 70.000 kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Rukometaši se bore za ulazak u finale!

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Nakon nevjerojatne pobjede protiv Poljaka u četvrtfinalu Europskog rukometnog prvenstva, naša repka protiv Španjolaca igra utakmicu za ulazak u finale i borbu za zlato. Polufinalne utakmice statistički gledano nisu bile dobre za Hrvatsku. ovo je sedmo uzastopno polufinale Hrvatske na Europskim prvenstvima. SA ŠPANJOLCIMA UVIJEK DRAMA: Jako dobro oni pamte Balićevu ‘bombetinu’!

5. Južina se nastavlja

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Neuobičajeno toplo vrijeme se nastavlja, kažu meteorolozi. Ni u dugoročnijim prognozama nema sigurnih naznaka snijega, mada bi nešto hladnije moglo biti sredinom veljače. Danas nas čekaju temperature do oko 14 stupnjeva Celzija. JUŽINA SE NASTAVLJA: Kakvo nas vrijeme čeka danas, a što prognoziraju za vikend?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo