ODMALENA U GLAZBI / Tamburaš Luka o simbolici pjesme Dine Dvornika: 'Ja sam devet godina u sretnoj vezi'

Image
Foto: RTL

Luka Tonković zapravo je tamburaš, ali je u showu 'Superstar' izveo pjesmu Dine Dvornika. Bio je to lagan prolazak dalje, a evo što kaže o audiciji

5.11.2023.
17:00
RTL
VOYO logo

25-godišnji Luka Tonković iz Bizovca se odmalena bavi glazbom, tamburaš je i radijski voditelj. Pohađao je glazbenu školu za tamburu. U showu 'Superstar' odlučio je izvesti "Ja bih preživio" od Dina Dvornika, a nakon audicije, svoje je dojmove izrekao u intervjuu za RTL.hr.

"Bilo je super, iznenađujuće dobro. Komentari su bili odlični, žiri je bio urnebes, baš su bili super. Digao sam ih na noge tako da smatram da sam svoj posao obavio. Tonči me ishvalio što mi je bilo najbitnije", rekao je Luka te otkrio zašto je odabrao baš ovu pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izabrao sam 'Ja bih preživio' Dine Dvornika. Na sam spomen njega, Tonči i Severina su se odmah podignuli, pretpostavljam da su si bili dobri s njime i da su s njime i surađivali. Dinu Dvornika nitko nije pjevao, a znaju da, ako je Dino Dvornik u pitanju, da ide funk i nešto življe. Ustali su na noge, počeli plesati. Tonči je rekao da se vidi da se ovime bavim, da to nije moj prvi ples. Baš sam se pozitivno iznenadio na komentare, to mi daje vjetar u leđa", rekao je Luka. 

Na pitanje je li tu pjesmu odabrao zbog situacije u vlastitom životu, Luka se simpatično nasmijao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne. Devet godina sam u sretnoj vezi", rekao je.

Cijeli intervju pogledajte u nastavku. Show 'Superstar' pratite i na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo