SVIJET NAKON PANDEMIJE / Što smo naučili o Covidu-19? U početku je vladao strah, a onda se dogodila jedna velika promjena

Istražili smo kako će izgledati budućnost svijeta nakon koronavirusa, a više o tome pogledajte u našem videospecijalu

26.6.2021.
8:00
VOYO logo

Pandemija koronavirusa utjecala je na cijeli svijet, no što možemo očekivati nakon pandemije?

U novom dokumentarnom serijalu o svijetu nakon pandemije za Net.hr govore psihologinja i mentalna trenerica Ana Čerenšek, imunolog Zlatko Trobonjača, filozof Davor Pećnjak i sociolog Renato Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početku pandemije strah je bila normalna reakcija jer se bojimo nepoznatog. Svi smo se povukli u kuće, no nakon godinu i pol dana svijet se krenuo prilagođavati na tu situaciju, a s time je nestao i početni strah.

Zaštititi mlade

"Pandemija je utjecala na sve, a ponajviše na djecu i mlade. Njima će te dvije godine iznimno nedostajati i tek ćemo vidjeti kako će to utjecati na njih", rekla je psihologinja i mentalna trenerica Ana Čerenšek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlade se pokušavalo na neki način 'štititi' od ove bolesti. Uskraćena su im druženja, ukinute su norijade, maturalna putovanja, glazbeni festivali, i tako dalje. Ali, svejedno su se organizirala 'ilegalna' okupljanja i druženja.

Ova pandemija je utjecala na svakoga pa i na tebe koji upravo sada čitaš ovaj članak, a više o svijetu nakon pandemije pogledajte u prvoj epizodi dokumentarnog serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo