Svijet bez cigareta do 2040., HZ u velikim problemima, iskamcila stotine tisuca kuna od dobrotvora...

Donosimo vam nekoliko najvaznijih tema o kojima ce se danas pricati.

13.3.2015.
7:57
VOYO logo

1. SVIJET BEZ CIGARETA Strucnjaci zele realizirati plan do 2040.

Svijet bez duhanskih proizvoda i njihovih stetnih posljedica po zdravlje mogao bi u roku od 30 godina postati stvarnost ako vlade pokazu politicku volju i poduzmu snaznije akcije protiv proizvodaca cigareta, rekli su u petak strucnjaci za javno zdravstvo. Vise procitajte ovdje.

2. ISKAMCILA STOTINJAK TISUCA KUNA 'Moja jadna mamica imala je infarkt...'

Kako je Zeljka F. uspjela iskamciti tisuce kuna od bivse drzavne tajnice Vere Varge i slikarice Marte Makanec? Vise procitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. TUZNA PRICA IZ BARANJE Nemaju struje i vode i jos pomazu svima oko sebe

Prica majke Josipe i sina Josipa ne razlikuje se previse od drugih u baranjskom selu Luc, barem ne kada su u pitanju njihova primanja. Ali mjestani ih ipak po necemu razlikuju od ostalih. Vise procitajte ovdje.

4. HZ U VELIKIM PROBLEMIMA Otkazuju vlakove i otpustaju strojovode

U dvije godine HZ Putnicki prijevoz otpustio je 154 strojovode koje im sad nedostaju jer nema tko raditi. Oni koji su ostali, pak, ne zele voziti preko norme. Vise procitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. KAOS NA SUDU Majka tukla i grizla policajce, sin se opirao uhicenju

Dvadesetak minuta trajala je u cetvrtak drama na hodniku splitskoga Zupanijskog suda, kod samog ulaza, kada su djelatnici pravosudne policije koji cuvaju zgradu suda intervenirali uhitivsi 35-godisnjeg H. A.M. s Hvara, a pri tome je doslo do fizickog sukoba cuvara reda i njegove majke N. te su hodnikom odjekivali jauci i vriskovi. Vise procitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo