NAČELNICA OPĆINE VRPOLJE: / 'Svi smo u iščekivanju, brojimo minute da čujemo pozitivno rješenje - da je Tomislav pušten'

Razgovarali smo s načelnicom Općine Vrpolje Ankicom Zmaić. Ona nam je rekla kako se svi mještani Vrpolja nadaju da će njihov Tomislav biti pušten

7.8.2015.
18:45
VOYO logo

U 17.35 sati istekao je rok od 48 sati koliko su džihadisti dali egipatskoj vladi za spas otetog Hrvata Tomislava Salopeka.

Dok njegova obitelj u neizvjesnosti strahuje, egipatski mediji javljaju kako islamisti sa Sinaja razmišljaju pristati na produljenje roka za još dva dana, što je zatražila egipatska vlada. Službeno - i s egipatske i hrvatske strane tek poručuju da se čini sve kako bi ga se spasilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali smo s načelnicom Općine Vrpolje AnkicomZmaić koja nam je rekla kako se svi mještani nadaju da će Tomislav biti pušten. 

"Svi smo zabrinuti, svi smo u šoku i u iščekivanju. Nadamo se i brojimo minute da čujemo pozitivno rješenje, a to je da je Tomislav pušten. Obitelj, rodbina i prijatelji, svi mještani Vrpolja su toliko zabrinuti, i tužni smo. Ne daj Bože da to netko doživi, naći se u ovakvoj situaciji... Ovo je nešto vrlo loše i teško", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo u diplomaciju i da će se to sve pozitivno riješiti. Svi su se angažirali i svima se zahvaljujemo koji na bilo koji način pomažu da naš Tomislav dođe nazad svojoj obitelji", poručila je Zmaić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo