Uz posvetu vlasnika / Svi radnici uz božićnice dobili - ručne satove: poslodavac u četiri hrvatska grada pokazao lijep odnos prema zaposleniku

Image
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

'Lani smo uz božićnicu dobili i 500 kuna nagrade, a satove smo dobili prvi put. Lijepo je kad se vlasnik sjeti radnika', kazao je jedan od zaposlenika

27.12.2017.
20:33
Duško Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Svi radnici tvrke koja posluje u Zadru, Drnišu, Umagu i Omišu na poklon su dobili ručni sat. Riječ je o kompaniji Aluflex Pack, koja se bavi proizvodnjom fleksibilne ambalaže i prerade aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Dio je međunarodne korporacije Montana Group koja radi širom svijeta te ima 6.600 zaposlenih, donosi 24sata.

Jasno, dobili su i božićnice, a satovi su im poklonjeni jer je tvrtka slavila desetu godišnjicu poslovanja. Svaki od zaposlenika dobio je vrijedan ručni sat "AL-TIME", model "Leger, koji je završio na rukama radnika, i to s posvetom vlasnika tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz moje perspektive ovo je za pohvalu. Lijepo je kad se vlasnik sjeti radnika. Sat je vodootporan, ali ne znam koliko vrijedi niti je to bitno, iako ima ljudi koji ne bi bili sretni ni da im pokloni Ferrari. Dobili smo i božićnicu, kao svake godine, a iznos varira ovisno o tome imamo li te godine team building večeru ili ne. Lani smo uz božićnicu dobili i 500 kuna nagrade, a satove smo dobili prvi put. Mislim da je to zato što tvrtka na svjetskoj razini slavi desetogodišnjicu postojanja. Čuo sam da je svih 6.600 radnika diljem svijeta dobilo po sat", rekao je jedan od radnika Aluflexpackovog postrojenja u Poličniku kraj Zadra za 24sata, želeći ostati anoniman.

Zanimljivo, uprava tvrtke ovakav čin nije htjela koristiti u marketinške svrhe. Potvrdili su jedino da su radnici zaista i dobili satovi, no nakon toga su odbili svaki daljnji razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo