TJEDNI PREGLED RTL-OVIH PRIČA / 'Sveti' Šprajc floskule nagradio šibom, najbolji primjer blagdanskog jedinstva dali su nam Hrvat i Srbin, uzgajajući marihuanu

RTL-ovi urednici reporteri i ovaj su tjedan bili 'nabrijani' na jake televizijske priče, ali i ekskluzive

10.12.2017.
10:00
VOYO logo

Jedna od zanimljivijih je svakako ona o božićnicama čije je vrijeme pred nama. Uljepšavanje kućnih budžeta u većini tvrtki trajat će do petka, 22.12. Pošto svaka kuna dobro dođe, istražili smo koliko daje država, a koliko privatnici te gdje ih je najviše, a gdje ih uopće nema.  

Pošto su dječica najvažnija u ovo blagdansko vrijeme, sjetili smo se onih koji te iste blagdane nemaju s kim provesti. U najvećem domu za nezbrinutu djecu Božić će bez obitelji dočekati 200 djece, a među njima je 50 mlađih od 7 godina. Doznali smo kako je ove godine iz najvećeg Doma za djecu u Hrvatskoj - u zagrebačkoj Nazorovoj ulici posvojeno jedno jedino dijete. U isto vrijeme, 700 roditelja čeka posvajanje, a 400 djece živi u domovima. Problem je, kao i uvijek, u sporosti sudova i čestih izmjena Obiteljskog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekskluzivno smo u Direktu donijeli detalje prijave protiv Ivice Todorića prema kojoj se pretpostavljalo da je bivši čelnik Agrokora na svoje i račune svoje obitelji protupravno isplatio skoro dvije i pol milijarde kuna. U toj prijavi između ostalog stoji da je Agrokor potrošio 704 milijuna kuna na privatne troškove Todorićevih. Na tu ekskluzivu reagirao je i sam bloger Todorić novom objavom.

'Najbolji' primjer blagdanskog bratstva i jedinstva smo sačuvali za kraj: Hrvat i Srbin koji su udružili snage kako bi uzgajali marihuanu. Bili smo na malom brežuljku kraj Zeline, nakon što smo vidjeli snimke pola milijuna kuna vrijednog laboratorija marihuane s najmodernijom opremom te doznali što o njihovom 'biznisu' misle njihovi susjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo