bila na 'hlađenju' /

Švedska manekenka koja je s kokošima 'okupirala' otok Jaz, izdržala svojih devet dana u zatvoru

Image
Foto: Profimedia, Šibenski portal

Policija ju je uz primjenu sile uhitila zbog remećenja reda i mira u trgovačkom centru u kojem je bila četiri sata. Bila je pripita i držala gin...

23.6.2022.
16:33
Profimedia, Šibenski portal
VOYO logo

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom danas je izdržala kaznu zatvora od devet dana koju je "odležala" nakon što je 15. lipnja uhićena zbog remećenja reda i mira u centru Bauhaus. U njemu je provela četiri sata, donosi Dalmatinski portal, te su zaposlenici pozvali policiju rekavši da smeta kupcima.

Policajac ju je zatekao na odjelu za prodaju cvijeća, a manekenka je odbila otići te je počela vikati. Stigla su još dva policajca te su primijenili silu, tj. zahvat 'ključ na lakat' i izveli je. Izmjerili su joj 1,26 promila alkohola. Rekla je da je pila gin koji je ima sa sobom jer je "bila žedna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odveli su je na psihijatriju, no tamo su zaključili da nije za njih. Privedena je na Općinski prekršajni sud u Splitu te joj je određeno zadržavanje u zatvoru na Bilicama do rasprave koja je danas održana. Prekršaj je negirala, a saslušani su i policajci. Lindblom je osuđena na devet dana zatvora koje je već izdržala, a sutkinja ju je obavezala i da plati troškove postupka u visini od 300 kuna.

Image
NE DA SE DOMA /

Švedska manekenka 'okupirala' šibenski otok: Isabellu Lindblom tjeraju već mjesec dana, ona dovela i kokoši

Image
NE DA SE DOMA /

Švedska manekenka 'okupirala' šibenski otok: Isabellu Lindblom tjeraju već mjesec dana, ona dovela i kokoši

Manekenku su potom odveli do zatvora da se 'razduži', nakon čega će biti puštena na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ova manekenka dospjela je u medije prije mjesec dana kada se otkrilo da je zauzela otočić Jaz kod Rogoznice te je donijela još nekoliko kokoši. Navodno je tjerala ljude.

Načelnica Općine Rogoznica Anita Živković tada je rekla: "Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena na otoku Jaz. Pomorska policija je također intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok... Problem je što je ona kao europska državljanka zaštićena, a pravi problem stvarajući nered i tjerajući ljude s otoka. Kada bi ja u Münchenu razapela šator na nekom trgu pokupilo bi me za dvije sekunde i deportiralo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo