JESTE VI SPREMNI? / Sve je spremno za uzbudljivo polufinale 'Superstara': U finalu ima mjesta samo za četvero najboljih

Image
Foto: RTL

I ovaj tjedan obilježili su vokalni treninzi, učenje koreografije, brojne probe i odabiri stajlinga, a osam polufinalista jedva čeka zasjati pred žirijem i užarenom publikom u studiju, ali i gledateljima koji kroje njihovu glazbenu sudbinu u showu. Baš kao i dosad, svoj stručni sud i emotivne komentare ponovno će im dodijeliti Severina, Tonči, Nika i Filip, no finaliste odabiru isključivo gledatelji svojim glasovima

2.12.2023.
11:53
RTL
VOYO logo

Večeras od 20.15 sati na RTL-u gledatelji će doznati imena četvero finalista RTL-ova glazbenog spektakla 'Superstar' koji će se boriti za pobjedu i fantastičnu nagradu od 50.000 eura.

Gledateljima se smiješi još jedna sjajna emisija uživo, ovaj put zvjezdano polufinale u kojem će nastupiti najboljih osam natjecatelja i pokušati dati sve od sebe jer za čak četvero od njih ova glazbena avantura večeras završava, a četvero će nakon emisije nositi laskavu titulu finalista 'Superstara'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Petar Šegedin, Dino Miklaužić i Toni Peruško – svi oni već su pregršt puta dokazali da su svojim glasom, emocijom i karizmom na pozornici zaslužili svoje mjesto u polufinalu, no sad kad je pobjeda sve bliže, raste i uzbuđenje, a svatko od njih se s njim nosi na svoj način.

''Iako se finale bliži, nastojim ne razmišljati o njemu već sam fokusirana na sljedeći nastup i nadam se da ću ga dobro izvesti. I naravno, da ću i dalje imati podršku publike, ipak oni odlučuju o finalistima!'' ističe najmlađa kandidatkinja, 17-godišnja Hana, a Andrea dodaje kako im sjajna atmosfera i druženje pomažu da suzbiju tremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Atmosfera je od početka radna, što mi se sviđa jer dobivamo uvid u showbusiness. Osjećam se vrlo uzbuđeno, jedva čekam da publici pokažem jednu drugu stranu sebe'', priča i Toni.

''Mislim da nervoze ima, svima nam je stalo, svi smo si jako dobri, a svima je cilj ući u finale. Svi ćemo se boriti sto posto, a tako i ja, a onda tko bude bolji - neka ide dalje'', kaže i Mia Ribić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Atmosfera je odlična, nisam previše nervozan, što bude, bit će, što Bog da. Laganini sve, tko god prođe u finale, čestitam mu!'' uzbuđen je i Eyevan.

I ovaj tjedan obilježili su vokalni treninzi, učenje koreografije, brojne probe i odabiri stajlinga, a osam polufinalista jedva čeka zasjati pred žirijem i užarenom publikom u studiju, ali i gledateljima koji kroje njihovu glazbenu sudbinu u showu. Baš kao i dosad, svoj stručni sud i emotivne komentare ponovno će im dodijeliti Severina, Tonči, Nika i Filip, no finaliste odabiru isključivo gledatelji svojim glasovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljih osam na pozornici će dočekivati i ispraćati voditeljica Antonija Blaće, a kako se osjeća znajući da će večeras morati obznaniti imena čak četvero kandidata koji napuštaju show?

''Ono što me uvijek tješi kad su ove situacije u pitanju jest to da, otkad postoje ovakvi showovi u Hrvatskoj, karijere su više puta ostvarili i oni koji nisu pobijedili'', kaže Antonija koja jedva čeka vidjeti koje su pjesme odabrali polufinalisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno dobre glazbe i sjajnih nastupa, britkih komentara, uzbuđenja i jedan poseban gost iznenađenja – sve to čeka gledatelje u polufinalnoj epizodi RTL-ova glazbenog showa 'Superstar', uživo večeras od 20.15 sati!

POGLEDAJTE VIDEO: Manje od 48 sati do polufinala Superstara! Tko prolazi dalje? Zavirili smo kako izgledaju pripreme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo