nezadovoljni Dubrovčani / Sva krema dubrovačkog HDZ-a slavila vjenčanje Milkovića: prekinuli promet na mostu i palili baklje

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nasred dubrovačkog mosta, povorka automobila formirana u kolonu zaustavila se i na neko vrijeme zaustavila promet koji se nije mogao odvijati u tom traku

15.2.2018.
8:26
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Mladeži dubrovačkog HDZ-a i gradski vijećnik Pero Milković naveliko je slavio svatove s kremom dubrovačkog HDZ-a, piše 24sata. Nasred dubrovačkog mosta, povorka automobila formirana u kolonu zaustavila se i na neko vrijeme zaustavila promet koji se nije mogao odvijati u tom traku. U međuvremenu se, uz zvuk automobilskih sirena, desetak Perinih prijatelja raširilo po mostu i suprotnom traku te zapalilo baklje, a sve je ovjekovječeno i snimkom. 

Nekom veselje, drugima muka - barem što se Dubrovčana tiče. "To kako se ponašaju lokalni HDZ-ovci je nevjerojatno. Prozivali su Andru Vlahušića za brojne loše poteze, obećavali su promjene, a sad se ni oni ne ponašaju ništa bolje. Ovo je tako bahato, misle da sve mogu. A na kraju krajeva, eto, očito i mogu", komentirao je jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PU dubrovačko-neretvanska nije zaprimila dojavu niti raspolaže saznanjima da su se u posljednje vrijeme na Mostu Dr. Franje Tuđmana palile baklje. Paljenje baklji, odnosno pirotehničkih sredstava na javnome mjestu regulirano je Zakonom o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, kojim je u čl. 90. za paljenje pirotehničkih sredstava na javnome mjestu propisana novčana kazna u iznosu od 5000 do 15.000 kn", ističe PU dubrovačko-neretvanska. 

Cijeli članak i snimku možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo