PRIMOPREDAJA VLASTI U ZAGREBU / 'Sva dokumentacija je spremna, najraniji rok je u petak'

Image

'Poštivat ćemo rokove, a najbrži mogući termin za primopredaju je petak', kazala je v.d. gradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević

31.5.2021.
12:18
VOYO logo

V.d. gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević izjavila je u ponedjeljak da je u zagrebačkoj gradskoj upravi spremna sva dokumentacija za primopredaju vlasti s novoizabranim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem te da je najraniji rok za to u petak.

'Najbrži mogući rok za primopredaju je petak'

"S obzirom na to da je gradsko izborno povjerenstvo donijelo rješenje o izbornim rezultatima, poštivat ćemo rokove, pripremili smo svu dokumentaciju potrebnu za primopredaju i najbrži mogući termin za primopredaju je petak", izjavila je Pavičić Vukičević na Mirogoju gdje je položila vijence u povodu Dana grada Zagreba. Čestitala je Tomaševiću na izboru za gradonačelnika Zagreba i zaželjela njemu i njegovu timu uspjeh u radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratili smo kampanju i vidjeli izborne programe te očekujemo njihovu brzu i kvalitetnu realizaciju, dodala je Pavičić Vukičević.

Čestitala je također svim sugrađanima i sugrađankama Dana grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Zagrebački gradonačelnik /

Pobjednički govor Tomislava Tomaševića: 'Molim vas za strpljenje, promjene neće biti jednostavne'

Image
Zagrebački gradonačelnik /

Pobjednički govor Tomislava Tomaševića: 'Molim vas za strpljenje, promjene neće biti jednostavne'

I Herman (HDZ) čestitao Tomaševiću

Bivši predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Mislav Herman (HDZ) poželio je u ponedjeljak svim Zagrepčankama i Zagrepčanima sretan Dan grada Zagreba najavivši dodjelu nagrada Zagrepčanka godine i 17 nagrada Grada Zagreba te čestitao Tomislavu Tomaševiću na izbornoj pobjedi. U izjavi novinarima uoči početka svečanosti u povodu dana grada Zagreba Herman je dodao i kako nakon održanih lokalnih izbora "idu u nove pobjede".

Herman (HDZ) je rekao kako novoizabranom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću i njegovoj listi za Gradsku skupštinu želi iskreno čestitati na uistinu uvjerljivoj izbornoj pobjedi. Istaknuo je da HDZ svoj put u Skupštini nastavlja kao konstruktivna oporba, te da će "biti oštri i jako ćemo paziti na sve ono što od novoga gradonačelnika bude dolazilo pred gradske zastupnike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je da će, kao i do sada, podržavati sve ono što budu smatrali da je dobro za kvalitetu života u gradui isto tako jako paziti na sve one stvari za koje će smatrati da nisu dobre i da Zagrepčanke i Zagrepčani od takvih novih projekata ne bi imali nekakvih koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bit ćemo vrlo oštri, ali bez niskih udaraca'

Upitan planiraju li biti oštri prema Tomaševiću kao što je i on bio prema njima, Herman je odgovorio kako će biti još oštriji, vrlo konstruktivni i bez udaraca ispod pojasa, ali vrlo oštri.  Ustvrdio je, odgovarajući na novinarski upit, kako Domovinski pokret (DP) nije zadao snažan udarac HDZ-u, "da je to DP-u već ne zna koji poraz u nizu i da ide svome kraju".

Herman je istaknuo da je HDZ druga snaga u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i prva stranka od centra prema desno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zamaramo se DP-om, mislim da bi se oni više trebali zamarati putem kojim dalje žele ići, nego što bismo to mi trebali", rekao je Herman.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo