Hrvatski vokalni ansambl Sv. Blaž / Sutra otvaraju i zatvaraju ceremoniju na Pelješkom mostu, zapjevali za RTL: 'Mi smo unikat!'

Image
Foto: RTL

'Prvi smo koji ćemo zapjevati na ovoj priredbi i ponosimo se s tim', kazao je Lucijan Batinić, voditelj Hrvatskog vokalnog ansambla Sv. Blaž

25.7.2022.
20:09
RTL
VOYO logo

RTL-ova reporterka Andrea Žarak u Komarni je razgovarala s Lucijanom Batinićem, voditeljem Hrvatskog vokalnog ansambla Sv. Blaž. Upravo ovaj ansambl će sutra nastupiti na otvorenju Pelješkog mosta.

"Hrvatski vokalni ansambl je nešto novo na našem umjetničkom nebu. Sastavljen je isključivo od solista prvaka zagrebačke opere i mladih solista koji nastupaju u zagrebačkoj opremi. Djelujemo nekoliko mjeseci ali smo svi vrlo iskusni pjevači i možda smo unikatni ansambl na ovim prostorima", kazao je Batinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ansambl će otvoriti priredbu, ali će nastupiti i na samom zatvaranju iste.

"Prvi smo koji ćemo zapjevati na ovoj priredbi i ponosimo se s tim. Radosni smo što smo pozvani na priredbu. Otvaramo sve s pjesmom tradicionalnom 'Izašla je zelena naranča' koju smo izabrali u suglasju s Dolenčićem, a završit ćemo a 'Zvona moga grada', pjesma Zvonka Špišića koja je posvećena zvonima Dubrovnika", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ansambl je za RTL i otpjevao pjesmu s kojom će sutra nastupiti, a kako je to izgledalo pogledajte u videu u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo