SUPRUGA UHIĆENOG VARGE ISPRIČALA NJIHOVU LJUBAVNU PRIČU: / 'Franjo je osoba koju vrijedi čuvati, tako je poseban'

Image
Foto: FB

Njihova bračna idila prekinuta je kada je Varga uhićen. On je započeo štrajk glađu iza rešetaka osječkog zatvora u kojem, kako tvrdi, nije ni trebao završiti

27.9.2018.
8:24
FB
VOYO logo

Franjo Varga iz Belišća koji je uhićen u petak poslijepodne u svojem obiteljskom domu, zbog sumnje da je izrađivao lažnu SMS korespondenciju i drugu dokumentaciju za potrebe sudskog postupka koji se na Županijskom sudu u Osijeku vodio protiv braće Zdravka i Zorana Mamića, Damira Vrbanovića i Milana Pernara, kojima se sudilo za izvlačenje 115,8 milijuna kuna iz GNK Dinamo, inače je obiteljski čovjek.

Varga se prije tri i pol godine oženio, a živi sa suprugom i dvoje djece. Baš je njegova supruga prije četiri godine detaljno ispričala njihovu ljubavnu priču pod naslovom 'Udala sam se za najboljega', koja je izašla na stanici Udajem se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznali se na Facebooku

Marijana Varga rekla je kako je odmah shvatila da je Franjo osoba koju vrijedi sačuvati, a upoznali su se ni manje ni više nego na Facebooku. Franju je, kako kaže očarala njezina fotografije te su ubrzo počeli komunicirati.

Image
FRANJO VARGA ŠTRAJKA GLAĐU IZA REŠETAKA OSJEČKOG ZATVORA! /

Želi van, kaže da nije ni trebao završiti unutra

Image
FRANJO VARGA ŠTRAJKA GLAĐU IZA REŠETAKA OSJEČKOG ZATVORA! /

Želi van, kaže da nije ni trebao završiti unutra

"Prolazili su dani i sve smo bili intimniji u razgovorima. Rekao mi je da ima kćer, iza sebe brak i niti jednu pravu, iskrenu ljubav. Ništa to ne bi bilo čudno da moja priča nije slična njegovoj, imam kćer, imam iza sebe brak i voljela sam, ali gledajući unazad to je bila djevojačka ljubav koja je s godinama nestala", započela je priču Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je kako je rijetko prošao dan da se nisu čuli, iako je ona odugovlačila upoznavanje unatoč tome što su, kako kaže, postali veoma bliski.

'Tako poseban'

"Žudila sam za tim poznanstvom za upoznavanjem nekog tako posebnog", rekla je sada već Vargina supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su se već svakodnevno čuli za Novu godinu, došlo je i Valentinovo, a oni se još nisu odlučili za veliki korak - upoznavanje. Sve se ipak promijenilo kada ju je Franjo jednu večer nazvao i rekao da dolazi u mjesto gdje ona živi i da će se tamo upoznati.

"Došao je i taj trenutak, upoznala sam osobu koja mi je samo dopisivanjem prirasla srcu, imala sam tremu, a borila sam se protiv nje zezajući ga. Idući trenutak bio je preda mnom, 'ajme', htjela samo tog neznanca zagrliti. Pričali smo, zezali se, šetali parkom...", prisjetila se Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uništena idila

Odlučili su biti skupa, a ona kaže kako ni dan danas ne zna što su tako dugo čekali. Dana 14. srpnja 2014. su se zaručili, a vjenčanje su planirali za Valentinovo.

Njihova bračna idila prekinuta je kada je Varga uhićen. On je započeo štrajk glađu iza rešetaka osječkog zatvora u kojem, kako tvrdi, nije ni trebao završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo