OD PRVE EPIZODE /

'Sulejman Veličanstveni' kreće od početka na RTL Sada!

Image

Najraskošniju i najskuplju tursku seriju 'Sulejman Veličanstveni' od ponedjeljka, 8. travnja možete svakodnevno pratiti na RTL Sada od njezinog samog početka. Svaki dan nova-stara epizoda na RTL Sada!

8.4.2013.
14:30
VOYO logo

Nevjerojatna ljubavna priča inspirirana poviješću, smještena u 16. stoljeće kada je Sulejman I. preuzeo vlast kao deseti sultan Osmanskog carstva, govori o njegovom burnom životu, svjetskoj vladavini i njegovim najboljim godinama kada je bio najcjenjeniji turski sultan.

Kako je počela ova povijesna sapunica, možete se podsjetiti na našem portalu www.rtl.hr gdje ćemo svaki dan na naslovnici (kao i na posebnoj stranici RTL Sada o seriji 'Sulejman Veličanstveni') - objavljivati stare epizode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, krećemo od prve epizode 1. sezone kada je mladi Sulejman, nakon smrti oca Selima I., preuzeo vlast nad očevom ostavštinom te postao sultan Osmanskog carstva!

Ako ste zaboravili, možete se i prisjetiti kako je u Topkapi palaču kao ratna zarobljenica stigla mlada Aleksandra koja će ubrzo osvojiti srce sultana, te postala poznata kao njegova najdraža supruga - Hurem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vjerujemo da se još uvijek sjećate kako je čista, nevina i romantična ljubav drugog najdražeg para u seriji došla na kušnju. Ibrahim je napustio palaču jer više nije mogao skrivati simpatije prema sultanovoj sestri Hatidže. Kako će se rasplesti ova ljubavna priča, to već znate, ali vrijedi se prisjetiti.

Stoga ne propustite - svaki dan jedna stara epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" na RTL Sada!

Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike