sve tužniji / Sulejman sve dublje u depresiji!

Image
Foto: RTL

Sve depresivniji i tužniji Sulejman želi zaustaviti glasine o svojem lošem stanju koje kruže carstvom. Narod je zaprepastila smrt sultanije Hatidže, dok dvorane brine vijest o bijegu Ali-age iz tamnice.

6.11.2013.
14:30
RTL
VOYO logo

Cijelo carstvo bruji o sultanovom lošem zdravstvenom stanju, o smrti sultanije Hatidže, ali i bijegu Ali-age iz tamnice. S obzirom da je potraga za Hurem prestala, sultan, koji sve dublje tone u depresiju, naredi pripreme za novi pohod. Rustem se boji da će Šah opet iskoristiti sultanovo izbivanje s dvora kako bi ubila Mihrimah!

Sve depresivniji i tužniji Sulejman želi zaustaviti glasine o svojem lošem stanju koje kruže carstvom. Narod je zaprepastila smrt sultanije Hatidže, dok dvorane brine vijest o bijegu Ali-age iz tamnice. S obzirom da Hurem nije pronađena nakon višemjesečne potrage, Mahidevran uviđa priliku da se njezin sin Mustafa proglasi Sulejmanovim nasljednikom, i sve više vrši pritisak na sina... Međutim, Rustem-paša nagovori Mihrimah da bude uz oca i pruža mu potporu jer još uvijek nisu pronašli niti jedan dokaz koji bi ih uvjerio da je Hurem mrtva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme, princ Mehmet juri u posjet svojoj trudnoj robinji koja je iznenada oboljela, a društvo mu pravi novostečeni prijatelj, dok Sulejman daje naredbu o pripremama za novi ratni pohod kako bi se maknuo iz turobne prijestolnice i utišao glasine o svom zdravlju. Rustem-paši se ne svidi njegova naredba pa naredi čuvarima Topkapi palače da strogo čuvaju Mihrimah i njezinu braću jer se boji da će sultanija Šah opet iskoristiti Sulejmanovo izbivanje s dvora i nauditi Mihrimah!

Je li Rustem u pravu kada je u pitanju sultanija Šah, doznat ćemo u novom nastavku serije 'Sulejman Veličanstveni', večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo