odbacio nagađanja / Šuker tvrdi da između Mosta i HDZ-a nema raskola: 'Ne znam o čemu govorite'

HDZ-ov zastupnik Ivan Šuker odbacio je nagađanja o raskolu između Mosta i HDZ-a, ustvrdivši da nitko nije govorio o raskolu kada su se za vrijeme bivše vlade određeni zakonski prijedlozi skidali jer jedan koalicijski partner to nije podržavao

2.3.2016.
15:24
VOYO logo

HDZ-ov zastupnik Ivan Šuker odbacio je u srijedu nagađanja o raskolu između Mosta i HDZ-a, ustvrdivši da nitko nije govorio o raskolu kada su se za vrijeme bivše vlade određeni zakonski prijedlozi skidali jer jedan koalicijski partner to nije podržavao.

"Ne znam o kakvom raskolu govorite. Ne vidim tu neki raskol. Vrlo interesantno da kad su se određeni zakonski prijedlozi u protekle četiri godine skidali jer jedan koalicijski partner to nije podržavao, nitko nije govorio o raskolu. A radilo se o suštinskim promjenama fiskalne i porezne gospodarske politike. Tada to nije bio raskol. A sada kada dva čovjeka imaju presicu i iznesu svoje stavove onda je to raskol", rekao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega su novinari u Hrvatskom saboru pitali znači li to što je čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov rekao da nije znao da je Milijan Brkić HDZ-ov kandidat za ministra branitelja - da postoji raskol između te dvije stranke.

"To je njegov problem što on kaže. Mi smo jasno rekli tko je naš kandidat", komentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsku opasku da se radi o zajedničkom problemu, a ne samo čelnika Mosta, Šuker je ustvrdio da Brkić nije zajednički problem.

"U onom trenutku kad prođe procedura, kako su imenovali drugi ministri, bit će imenovan i Brkić", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da Nacionalno vijeće za suradnju funkcionira i da će se ono sastati kada za to bude potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo