užas kod karlovca / Sudarili se šleper i tri automobila: Tri osobe kritično, a jedna lakše ozlijeđena!

Image

U prometnoj nesreći teške ozljede opasne po život zadobila je 30-godišnjakinja, rumunjska državljanka, vozač, 31-godišnji državljanin Rumunjske, i 23-godišnjakinja

22.7.2018.
12:44
VOYO logo

Teške ozljede, po život opasne, zadobila je 30-godišnja Rumunjka u jučerašnjoj prometnoj nesreći nedaleko Krnjaka, dok su još dvije osobe teško, a jedna lakše ozlijeđene. U nesreći su sudjelovala tri osobna vozila i šleper, a sve se dogodilo jučer nešto prije 14 sati kada je Rumunj autom prešao na suprotni trak, piše KAportal.

"U Krnjaku, Budačka Rijeka, na državnoj cesti broj 1, 31-godišnji državljanin Rumunjske upravljao je osobnim vozilom rumunjskih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Karlovca. U desnom zavoju prelazi na suprotni kolnički trak, te prednjim lijevim dijelom vozila udara u prednju lijevu stranu osobnog vozila njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin, koje nakon toga udara u nailazeći skup vozila riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak. Skup vozila riječkih registracijskih oznaka nakon toga udara u osobno vozilo daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 19-godišnjakinja", opisala je PU karlovačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći teške ozljede opasne po život zadobila je 30-godišnjakinja, rumunjska državljanka, vozač, 31-godišnji državljanin Rumunjske, i 23-godišnjakinja, putnica u vozilu daruvarskih registracijskih oznaka, teže su ozlijeđeni, a 19-godišnja vozačica osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka lakše je ozlijeđena.

Zbog prometne nesreće promet državnom cestom broj 1 bio je u prekidu do 18.48 sati. Nastala materijalna šteta je oko 150.000 kuna, a protiv 31-godišnjeg rumunjskog državljanina bit će proslijeđena kaznena prijava na nadležno državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo